3 szobás családi ház eladó Péren! Az ingatlan okos technológiákkal felszerelve várja új tulajdonosát. Ha modern és új otthont keresel családodnak, akkor ez az ingatlan téged is érdekelni fog.

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

  • Az ingatlan ára: 50 MFt.

  • Hasznos alapterület: 65 m²

  • Szobák száma: 3 db

  • Telek terület: 387 m²

  • Falazat anyaga: tégla

  • Érdeklődni: +36 70/325-3633

3 szobás ház eladó Péren!

Az ingatlan a település újépítésű részén a Sági utcában található. A település infrastrukturálisan fejlett. Minden megtalálható a kényelmes hétköznapokhoz. Iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelők, boltok…stb.

A ház egy 387 nm nagyságú saroktelken található.  Az ingatlan 2020 év végén készült el és kapta meg a használatbavételi engedélyt. A mai kornak megfelelő korszerű anyagokkal és technológiával került megépítésre.

A lakás minőségi kialakításán túl a beépített okos technológiák teszik kényelmesebbé a hétköznapokat. A fűtés, a redőnyök, az árnyékoló rendszer és a világítás…stb, távoli kapcsolatról is szabályozhatók. Az épületet riasztó rendszer és távolról is kezelhető kamerák védik.

A lakás fűtését, modern elektromos kazán biztosítja padló hőleadással. A kedvező fűtésrezsihez a ház modern szigetelésrendszere is nagymértékben hozzájárul. Napelemes rendszerre történő bővítés előkészítése megtörtént, így ez könnyen kialakítható a későbbiekben is.

A telek körbekerített. Az utcafront felől egy épített kerítés található lézervágott kerítéselemekkel. A kocsibejáró kapuja elektromos működtetésű. A kert parkosított, automata öntözőrendszerrel ellátott. A telepített növények gondozásmentesek. Az árban a gyepszőnyeg és a robotfűnyíró telepítése is benne van.

A telken 2 autó beállására van lehetőség, de további parkolók alakíthatók ki a telek előtt.

Ha olyan ingatlant keresel, ahova azonnal költözhetsz, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz.

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633