PRÉMIUM szolgáltatás azoknak, akik BIZTOSRA akarnak menni az ingatlan eladásnál!

Dőlj hátra és add el könnyedén a lakásod!

Ha Te ingatlan eladó vagy, akkor jó helyen jársz! Ez az ajánlat neked szól! Egy olyan szolgáltatást mutatok neked, amivel kényelmesen és biztonságosan tudod eladni a lakásod, úgy hogy a lehető legtöbb maradjon a zsebedben.

Hátradőlnek az ingatlan eladó.

Egy jó Szakember megoldja neked, hogy…

A legtöbbet kapd meg a lakásért!

Biztonságos legyen az ügymenet!

Könnyen letudd az egész eladást!

Kedves Gábor!

Mivel még nem volt dolgom ingatlaneladással, nagyon féltem az esetleges nehézségektől. Nagyon örülök,hogy Önt választottuk. Minden tekintetben a segítségünkre volt. Nyugodtan bíztam Önre drága Édesanyám lakását, amelytől nagyon nehéz szívvel váltam meg, de ebben is segített, empátiájával, segítőkészségével. Minden terhet le vett a vállunkról, nagy-nagy hozzáértéssel végezte el megbízásunkat. Hálás szívvel gondolok Önre és biztosan ajánlani fogom ismerőseimnek.

Kívánom, hogy nagyon jó egészségben,szeretetben éljen kis családjával! Munkájához további sok sikert kívánok!

Tisztelettel Oláh Ferencné (Győr)

Így dolgozom én…

Elejétől a végéig

Az ingatlan első felmérésétől az adásvételi szerződésen keresztül egészen a birtokba adásig segítek. Leveszem a válladról az eladás minden nehézségét. Biztonságossá és kényelmessé teszem a teljes folyamatot, hogy az eladás egy kellemes emlék legyen.

Minőség és érték

Egyidejűleg csak kis ingatlanállománnyal dolgozom. Ezáltal megfelelő minőségű munkát tudok fordítani egy ingatlanra, így biztosabban elérhető a jó áron történő eladás. Nálam nem csak egy leszel a sok megbízó közül. Én nem a nagy számok törvénye alapján dolgozom!

Eladási ár

Vállalkozásom egyik sajátossága hogy olyan értékesítési technikákat alkalmazok aminek köszönhetően garantálni tudom az elérhető legjobb eladási árat. Sok ingatlan eladó és visszatérő ügyfelem kifejezetten ezért kéri a segítségemet az otthona eladásának teljes ügyintézéséhez.

Vevők

Az elmúlt évek során, több ingatlanpiaci szakemberrel együttműködve kialakítottunk egy olyan vevőminősítő rendszert amivel kiszűrhetőek a valóban potenciális vevők. Elkerülve ezzel a felesleges ingatlanmutatásokat és az ezzel járó kellemetlenségeket az állandó készenlétet.

Sikerdíj és számla

Nekem csak akkor kell fizetni, ha az általam közvetített vevővel szerződés köttetik az ingatlan eladása-vétele céljából. A díjat mindig beépítem a vételárba, így az nem jelentkezik plusz költségként. ÁFA mentesen számlázom, így 27%-al kedvezőbb a díjam, mint más közvetítőknek.

Megbízás

A lehető legegyszerűbb megállapodással dolgozom. Nincsenek szankciók, kötbérek és jogtalan jutalékok. A szerződés bármikor felmondható! A munkámat mindig aszerint végezem, hogy a sikerdíjamat örömmel fizesse ki az ingatlan eladó és szívesen ajánljon másoknak is.

Erre számíthatsz, amikor Én dolgozom az ingatlan eladásán…

FONTOS! Ahhoz hogy az eladás során minden helyzetben a Te érdekeidet tudjam képviselni az első lépés, hogy részletesen átbeszéljük az eladás körülményeit és az ezzel kapcsolatban felmerülő elvárásokat.

 • Elkészítem az ingatlan részletes műszaki dokumentációját, hogy a vevő megfelelő és céltudatos tájékoztatást kapjon, megalapozva ezzel a későbbi ideális megegyezés lehetőségét.

 • Segítek az ingatlant felkészíteni az eladásra, hogy minél magasabb áron lehessen piacra tenni a lakást és minél jobb árat kapj érte az eladáskor. (Bónusz! 3-5%-os értéknövelő hatás!)

 • Ma már sok esetben szükséges az ingatlan állapotáról hiteles szakértői véleményt prezentálni a vevőknek. Ennek beszerzésénél közreműködök, hogy egy felmerülő műszaki probléma, vagy hiányosság ne lehessen alkualap a megegyezéskor.

 • Minőségi marketing anyagokat készítek, amikkel felkeltem a vevők figyelmét és a fókuszukat az ingatlanon tartom, hogy az eladás szempontjából ideális számú érdeklődővel tudjunk együttműködni a sikeres üzletlezárás végett.

 • Fogadom az érdeklődők megkeresését. Tájékoztatom őket az ingatlanról és a megfelelő technikákkal kiválasztom a potenciális és fizetőképes vevőket, hogy Te már csak velük kerülj kapcsolatba.

 • A vevő szemszögéből prezentálom az ingatlant a személyes megtekintés során, hogy az ingatlan bemutatásának eredményeként minél kedvezőbb vételi ajánlatot kapj a lakásra.

 • Megoldom, hogy az áralku a lehető legjobban alakuljon a számodra.

 • Biztosítom a jogtiszta foglalózást, hogy az adásvételin szerződésig ne történjen visszalépés a vevő részéről.

 • Leszervezem az adásvételi szerződést, hogy minél gyorsabban és gördülékenyebben menjen végbe az eladás!

 • Ott leszek a birtokba-adásnál, hogy az eladás az elvárásoknak megfelelően és biztonságban záruljon le.

Biztonságossá és problémamentessé teszem a teljes eladási folyamatot, mindezt úgy hogy a legjobb árat kapd meg az ingatlanért.

Kedves, Gábor!

Ezúton is szeretnénk megköszönni neked a segítőkészségedet és kedvességedet, melyet az ingatlanunk eladása során nyújtottál. Köszönjük, hogy mindvégig türelmes voltál és bármilyen kéréssel fordultunk hozzád, szívesen segítettél nekünk és készségesen álltál rendelkezésünkre akár hétköznapról, hétvégéről vagy a nap bármely időszakáról volt is szó. Külön köszönjük az adásvétel során nyújtott teljes körű ügyintézésedet, mely még a közüzemi szolgáltatókhoz benyújtott ügyfélváltozás bejelentők kitöltését is magában foglalta.

Köszönettel: Bors Edina & Fekete Gyula (Győr)

Ha rám bízod az eladást, akkor még ezeket is megkapod…

Energetikai Tanúsítvány. Ha én adom el az ingatlant, akkor neked ez is INGYEN van. 25-50 ezer forint helyett. AJÁNDÉK!

Egy Friss Tulajdoni lap elengedhetetlen az ingatlan eladáshoz. Megoldom ennek a beszerzését! 6.250 Ft helyett AJÁNDÉK!

Az Ingatlant Felkészítése az Eladásra. 3%-5% közötti piaci értéknövekedést érhető el vele. 100.000 Ft helyett most AJÁNDÉK!

Személyesen segítek a Birtokba Adásnál, hogy problémák nélkül záruljon le az eladás. 30.000 Ft helyett most AJÁNDÉK!

Kedves Gábor!

Szeretnék megköszönni neked ingatlanunk eladásában történő segítségedet. Gyors, pontos, hozzáértő embernek ismertünk meg párommal, nagy segítségünkre voltál olyan dolgokban amikhez mi nem értünk, érthetően elmondtál minden olyat ami számunkra magas volt. Úgy gondoljuk megfelelő szakembert választottunk ügyletünkhöz, és szívesen ajánlunk másnak is.

Üdv:Molnárék (Pér)

MENYIBE KERÜL?

1-3%
 • Sikerdíjas elszámolás. Nekem csak akkor fizetsz ha elvégeztem a munkámat, azaz ha szerződést kötsz az ingatlan eladására az ügyfelemmel.
 • A díj mértéke függ a vállalt szolgáltatás tartalmától és az ingatlan értékétől. Mindig a megállapodás megkötésekor kerül megállapításra.
 • Egyszerű átlátható megbízás. Nincsenek kötbérek és jogtalan jutalékok. Bármikor felmondható.
 • Ingatlan dokumentáció. Részletesen felmérem az ingatlant. Ha kell átépítési terveket készítek. Alaprajzot, 3D alaprajzot, fotókat, videót készítek.
 • Legjobb ár startégia Megbeszéljük hogyan kaphatsz többet az ingatlanért és ennek megfelelően állítjuk össze az értékesítési tervet.
 • Az ingatlan felkészítése az eladásra Segítek, hogy az ingatlan a legjobb formáját mutassa az eladás során.
 • Ingatlan kiemelt hirdetése. Az ingatlan marketingjét költségráfordítással végzem, hogy a legjobb vevőket találjam meg neked. Online, Offline és Social média!
 • Vevők célirányos felkutatása Az ingatlan célközönségét célzom meg a marketing során, növelve ezzel az eladás hatékonyságát.
 • Ingatlan bemutatása a vevőknek. Előzetesen felmérem a vevő igényeit, így az ő szemszögéből tudom prezentálni a lakást. Így jobb ajánlat várható!
 • Nyitott ház/lakás napok szervezése. Egy jól megszervezett nyílt nap nagyban hozzájárul az ingatlan jó áron történő eladásához.
 • Áralku intézése. Vezetem az áralkut, hogy minél jobb megegyezést hozzak össze neked!
 • Az adásvétel szervezése. Megoldom az ügyvéddel és ha kell a vevő bankjával az egyeztetéseket, hogy zökkenőmentes legyen a szerződés megkötése.
 • Energiatanúsítvány. INGYEN! Ha én adom el az ingatlant akkor neked ezzel sem kell foglalkoznod.
 • Birtokba-adás szervezése, dokumentálása Elmegyek a birtokba adásra. Jegyzőkönyvezem az átadást. Adom a nyomtatványokat az átíráshoz.

Ha Te is szeretnéd hátradőlve, biztonságosan eladni az ingatlanod, úgy hogy a legjobb árat kapd meg érte, akkor hívj, vagy küldj üzenetet és kereslek!