PRÉMIUM szolgáltatás azoknak, akik BIZTOSRA akarnak menni az ingatlan eladásnál!

Dőlj hátra és add el könnyedén a lakásod!

Ha Te ingatlan eladó vagy, akkor jó helyen jársz! Ez az ajánlat neked szól! Egy olyan szolgáltatást mutatok neked, amivel kényelmesen és biztonságosan tudod eladni a lakásod, úgy hogy a lehető legtöbb maradjon a zsebedben.

Hátradőlnek az ingatlan eladó.

Egy jó Szakember megoldja neked, hogy…

A legtöbbet kapd meg a lakásért!

Biztonságos legyen a teljes ügymenet!

Könnyen letudd az egész eladást!

Kedves Gábor!

Mivel még nem volt dolgom ingatlaneladással, nagyon féltem az esetleges nehézségektől. Nagyon örülök,hogy Önt választottuk. Minden tekintetben a segítségünkre volt. Nyugodtan bíztam Önre drága Édesanyám lakását, amelytől nagyon nehéz szívvel váltam meg, de ebben is segített, empátiájával, segítőkészségével. Minden terhet le vett a vállunkról, nagy-nagy hozzáértéssel végezte el megbízásunkat. Hálás szívvel gondolok Önre és biztosan ajánlani fogom ismerőseimnek.

Kívánom, hogy nagyon jó egészségben,szeretetben éljen kis családjával! Munkájához további sok sikert kívánok!

Tisztelettel Oláh Ferencné (Győr)

Így dolgozom én…

Minőség és érték

Egyidejűleg csak kis ingatlanállománnyal dolgozom. Ezáltal megfelelő minőségű munkát tudok fordítani egy ingatlanra, így biztosabban elérhető a jó áron történő eladás. Nálam nem csak egy leszel a sok megbízó közül. Én nem a nagy számok törvénye alapján dolgozom!

Elejétől a végéig

Az ingatlan első felmérésétől az adásvételi szerződésen keresztül egészen a birtokba adásig segítek. Leveszem a válladról az eladás minden nehézségét. Biztonságossá és kényelmessé teszem a teljes folyamatot, hogy az eladás egy kellemes emlék legyen.

Eladási ár

Vállalkozásom egyik sajátossága hogy olyan értékesítési technikákat alkalmazok aminek köszönhetően garantálni tudom az elérhető legjobb eladási árat. Sok ingatlan eladó és visszatérő ügyfelem kifejezetten ezért kéri a segítségemet az otthona eladásának teljes ügyintézéséhez.

Vevők

Az elmúlt évek során, több ingatlanpiaci szakemberrel együttműködve kialakítottunk egy olyan vevőminősítő rendszert amivel kiszűrhetőek a valóban potenciális vevők. Elkerülve ezzel a felesleges ingatlanmutatásokat és az ezzel járó kellemetlenségeket az állandó készenlétet.

Sikerdíj és számla

Nekem csak akkor kell fizetni, ha az általam közvetített vevővel szerződés köttetik az ingatlan eladása-vétele céljából. A díjat mindig beépítem a vételárba, így az nem jelentkezik plusz költségként. ÁFA mentesen számlázom, így 27%-al kedvezőbb a díjam, mint más közvetítőknek.

Megbízás

A lehető legegyszerűbb megállapodással dolgozom. Nincsenek szankciók, kötbérek és jogtalan jutalékok. A szerződés bármikor felmondható! A munkámat mindig aszerint végezem, hogy a sikerdíjamat örömmel fizesse ki az ingatlan eladó és szívesen ajánljon másoknak is.

Erre számíthatsz, amikor Én dolgozom az ingatlan eladásán…

FONTOS! Ahhoz hogy az eladás során minden helyzetben a Te érdekeidet tudjam képviselni az első lépés, hogy részletesen átbeszéljük az eladás körülményeit és az ezzel kapcsolatban felmerülő elvárásokat.

 • Elkészítem az ingatlan részletes műszaki dokumentációját, hogy a vevő megfelelő és céltudatos tájékoztatást kapjon, megalapozva ezzel a későbbi ideális megegyezés lehetőségét.

 • Segítek az ingatlant felkészíteni az eladásra, hogy minél magasabb áron lehessen piacra tenni a lakást és minél jobb árat kapj érte az eladáskor. (Bónusz! 3-5%-os értéknövelő hatás!)

 • Ma már sok esetben szükséges az ingatlan állapotáról hiteles szakértői véleményt prezentálni a vevőknek. Ennek beszerzésénél közreműködök, hogy egy felmerülő műszaki probléma, vagy hiányosság ne lehessen alkualap a megegyezéskor.

 • Minőségi marketing anyagokat készítek, amikkel felkeltem a vevők figyelmét és a fókuszukat az ingatlanon tartom, hogy az eladás szempontjából ideális számú érdeklődővel tudjunk együttműködni a sikeres üzletlezárás végett.

 • Fogadom az érdeklődők megkeresését. Tájékoztatom őket az ingatlanról és a megfelelő technikákkal kiválasztom a potenciális és fizetőképes vevőket, hogy Te már csak velük kerülj kapcsolatba.

 • A vevő szemszögéből prezentálom az ingatlant a személyes megtekintés során, hogy az ingatlan bemutatásának eredményeként minél kedvezőbb vételi ajánlatot kapj a lakásra.

 • Megoldom, hogy az áralku a lehető legjobban alakuljon a számodra.

 • Biztosítom a jogtiszta foglalózást, hogy az adásvételin szerződésig ne történjen visszalépés a vevő részéről.

 • Leszervezem az adásvételi szerződést, hogy minél gyorsabban és gördülékenyebben menjen végbe az eladás!

 • Ott leszek a birtokba-adásnál, hogy az eladás az elvárásoknak megfelelően és biztonságban záruljon le.

Biztonságossá és problémamentessé teszem a teljes eladási folyamatot, mindezt úgy hogy a legjobb árat kapd meg az ingatlanért.

Kedves, Gábor!

Ezúton is szeretnénk megköszönni neked a segítőkészségedet és kedvességedet, melyet az ingatlanunk eladása során nyújtottál. Köszönjük, hogy mindvégig türelmes voltál és bármilyen kéréssel fordultunk hozzád, szívesen segítettél nekünk és készségesen álltál rendelkezésünkre akár hétköznapról, hétvégéről vagy a nap bármely időszakáról volt is szó. Külön köszönjük az adásvétel során nyújtott teljes körű ügyintézésedet, mely még a közüzemi szolgáltatókhoz benyújtott ügyfélváltozás bejelentők kitöltését is magában foglalta.

Köszönettel: Bors Edina & Fekete Gyula (Győr)

Ha rám bízod az eladást, akkor még ezeket is megkapod…

Az Energetikai Tanúsítvány szükséges az eladáshoz. Én megoldom a beszerzését! 25-45 ezer forint helyett most AJÁNDÉK!

Egy Friss Tulajdoni lap elengedhetetlen az ingatlan eladáshoz. Megoldom ennek a beszerzését! 6.250 Ft helyett most AJÁNDÉK!

Az Ingatlant Felkészítése az Eladásra. 3%-5% közötti piaci értéknövekedést érhető el vele. 100.000 Ft helyett most AJÁNDÉK!

Személyesen segítek a Birtokba Adásnál, hogy problémák nélkül záruljon le az eladás. 15.000 Ft helyett most AJÁNDÉK!

Mindez mennyibe kerül neked?

Két típusú megállapodást használok ingatlan eladás esetén. Az egyik az ALAP megbízás a másik a PRÉMIUM megbízás. Bármelyik megállapodást is választod a következők mindegyikre érvényesek.

Egyszerű átlátható megállapodás: Nincsenek kötbérek, szankciók és felmondási korlátozások. Ha nem vagy elégedett a munkámmal egyszerűen felmondod a szerződést.

Sikerdíjas elszámolás: Csak akkor fizetsz jutalékot nekem, ha elvégeztem a munkámat aminek végeredményeként szerződést tudsz kötni az ingatlan eladása céljából az általam közvetített vevővel.

Mindegyik esetben a sikerdíj mértéke a vételár 2-3%-a között van. Ez függ az eladás körülményeitől, a tulajdonosi elvárásoktól és az ingatlan várható árától. FONTOS! Mindig előre, a kettőnk megállapodásakor megbeszéljük a díj pontos mértékét.

Ezt a díjat nem terheli pluszban az ÁFA! Én az ÁFA-t nem terhelem rá a Megbízómra! Így ha Én adom el az ingatlanod, akkor nálam már az ÁFA-n nyersz 27%-ot.

ALAP

2-3%
 • Egyszerű átlátható megbízás
 • Sikerdíjas elszámolás
 • Ingatlan dokumentáció
 • Ingatlan kiemelt hirdetése több médiában
 • Érdeklődők szűrése
 • Ingatlan bemutatása a vevőknek
 • Áralku intézése
 • Az adásvétel szervezése
 • Energiatanúsítvány kedvező áron

PRÉMIUM

2-3%
 • Egyszerű átlátható megbízás
 • Sikerdíjas elszámolás
 • Ingatlan dokumentáció
 • Legjobb ár startégia egyeztetése
 • Az ingatlan felkészítése az eladásra
 • Ingatlan kiemelt hirdetése több médiában
 • Vevők célirányos felkutatása
 • Érdeklődők szűrése
 • Ingatlan bemutatása a vevőknek
 • Nyitott ház/lakás napok szervezése
 • Áralku intézése
 • Az adásvétel szervezése
 • Energiatanúsítvány INGYEN!
 • Birtokba-adás szervezése, dokumentálása

Ha érdekel, hogy a Te ingatlanod esetében hogyan csinálnám?Mennyit kapnál érte?… vagy egyszerűen csak kérdésed lenne,

akkor nincs más dolgod mint hívni, vagy üzenetet küldeni!

Kedves Gábor!

Szeretnék megköszönni neked ingatlanunk eladásában történő segítségedet. Gyors, pontos, hozzáértő embernek ismertünk meg párommal, nagy segítségünkre voltál olyan dolgokban amikhez mi nem értünk, érthetően elmondtál minden olyat ami számunkra magas volt. Úgy gondoljuk megfelelő szakembert választottunk ügyletünkhöz, és szívesen ajánlunk másnak is.

Üdv:Molnárék (Pér)