Így mehetsz biztosra az ingatlan vételnél! Teljes megoldás VEVŐKNEK!

Vedd meg könnyedén a lakásod!

Felkutatom és a legjobb áron megszerzem neked a keresett ingatlant! Ez nem a „majd hívlak ha tudok ilyen lakást” ígéret! Ez egy komplett megoldás ingatlan vevőknek.

Ha olyan vevő vagy, aki biztonságosan és a lehető legjobb áron szeretné megoldani az ingatlan vásárlást, akkor ez az ajánlat téged is érdekelni fog!

ingatlan vevő gondolkozik az ajánlaton

Megoldom neked, hogy…

A legjobb áron vedd meg a lakást!

Biztonságos legyen a teljes ügymenet!

Könnyen letudd az egész vételt!

Kedves Gábor!

Először is hadd köszönjem meg, hogy sikerült megszereznem első lakásomat az Ön segítségével.

Nagyon sok lakás, és ingatlanügynök után jutottam el Önhöz, kicsit már megfáradva. A személyes beszélgetésünk után pár órával már kaptam is a nekem megfelelő ingatlanok linkjeit. Az ingatlanok tényleg az általam kitalált kritériumoknak feleltek meg és köztük volt a megvásárolt lakás is.
Nagyon szépen köszönöm, hogy teljes odaadással, lelkiismeretesen végzi a munkáját, emellett pedig egyéb “baráti” tanácsokkal is ellátott.

Bátran fogom ismerőseimnek ajánlani!  További sok sikert!

Kocsis Gergely (Győr)

Erre számíthatsz, ha én intézem a vételt…

 • Elsőként tájékoztatlak, hogy milyen nehézségekkel jár ezen a keresleti piacon ingatlant venni.

 • Egyeztetjük a vétel kapcsolatos elvárásaidat és a keresett ingatlannal kapcsolatos minden nemmű információt.

 • Megtervezzük az ingatlan finanszírozásának számodra lehetséges és ideális módját. Ha szükséges, akkor felmérjük a hitelképességedet és megvizsgáljuk melyik banknál jársz a legjobban.

 • Több csatornán keresztül (online, offline, ingatlanos szakmai körök, kopogtatás…stb.) felkutatom a keresésednek megfelelő ingatlanokat.

 • A felkutatott ingatlanokat előszűröm, hogy megfelelő legyen az elvárásoknak. Előzetes megtekintést csinálok, ha indokolt. Ellenőrzöm az ingatlan jogi állapotát, a hiteleket, terheket.
 • Folyamatosan tájékoztatlak a talált és megfelelő ingatlanokról! A potenciális ingatlanok megtekintésére, időpontot egyeztetek. Ha éppen nem érsz rá akkor intézem a megtekintést elérem hogy fenntartsák neked az ingatlant, amíg meg nem nézed.

 • Ott leszek veled amikor megnézed az ingatlant, hogy semmi se kerülje el a figyelmed és minden kérdésre választ kapj.

 • Segítek az ajánlattételkor és az egyezkedésben is. Előre felkészítelek az alkura, de ha kéred, akkor alkudozok is helyetted, hogy a legjobb áron szerezd meg a lakást!
 • Ha megegyeztél az eladóval, akkor megoldom a jogtiszta foglalózást! Leszervezem az adás-vételi szerződést és elkísérlek rá, hogy minden jól alakuljon! Végezetül segítek az ingatlan átvételekor.

Mit nyerhetsz a munkámmal?

Biztonságot, mert minden ingatlant jogilag is ellenőrzök.

Megfelelő ingatlanokat, hogy megtaláld álmaid otthonát.

Segítséget az alkunál, hogy a legjobban tudj megállapodni.

Jogtiszta foglalózást, hogy ne vigyék el előled az ingatlant.

Gördülékeny adásvételi-szerződést, mert leszervezem az egészet.

Dokumentált ingatlan átvételt, hogy minden jól alakuljon

Hogyan csinálom?

Én nap mint nap az ingatlanpiaci színtéren mozgok. Ismerem az eladó ingatlanokat és a kereső vevőket! A munkám része, hogy sikeres üzleteket hozzak össze eladó és vevő között. Több mint 1 évtizede foglalkozom lakások és házak közvetítésével és több mint 450 sikeres megegyezés tapasztalata van a hátam mögött.

Ezt a tudást és tapasztalatot tudod most Te is felhasználni az ingatlanod megvételéhez!

Mi a különbség?

Amikor egy ingatlanos azt mondja „majd hívlak ha tudok ilyen lakást” akkor arra számíthatsz, hogy csak abban az esetben fog téged hívni, ha az általad keresett ingatlan bekerül a portfóliójába! Fontos megjegyeznem, hogy ebben az esetben csak az eladó érdekeit szem előtt tartva jár el az ügyben a közvetítő kolléga, hiszen a tulajdonos a megbízója!

Ellenben, ha megbízol azzal hogy intézzem az ingatlan vételt, akkor módszeresen felkutatom a neked megfelelő ingatlant és 100%-ban a te érdekeidet képviselve járok el a teljes ingatlanügyletben! Magyarul… A tapasztalataimat és tudásomat bevetve mindent megteszek azért, hogy a megfelelő ingatlan a legjobb áron tudd megvenni!

Mennyibe kerül?

Ha megbízol az ingatlan felkutatásával és hogy az igényeidnek megfelelően intézzem a vétel teljes ügyvitelét, akkor ennek a sikerdíja, a megvásárolt ingatlan 1%-a. Ez a díj csak akkor jár nekem, ha a közreműködésemmel sikerül ingatlant venned.

Összegezve:

 • Felkutatom neked a keresésednek megfelelő ingatlant!

 • Leellenőrzöm az ingatlan jogi helyzetét, a terheket, az állapotát!
 • Intézem az ingatlan megtekintését és segítek a megegyezésben!

 • Leszervezem az adás-vételt és segítek az ingatlan átvételénél!
 • Biztonságossá és problémamentessé teszem az ingatlan vételt

 • Mindezt a vételár ár 1%-ért.

Ha kérdésed lenne, vagy már döntöttél és érdekel a szolgáltatás, akkor más dolgod nincs, mint hívni a +36 70/325-3633-as telefonszámon, vagy a lenti gombra kattintva egy üzenetet küldeni és én rövidesen kereslek.

Kedves Gábor!

Szeretnénk megköszönni, hogy általad teljesülhetett régi vágyunk, hiszen kisfiunkkal családi házban lakhatunk, melyet rajtad keresztül találtunk és vettünk meg. Lakásunkat is gyorsan sikerült eladnod. Köszönjük a teljes körű ügyintézést, és, hogy rugalmasan kezelted, ha kérdésünk, vagy kérésünk volt. Tiszta szívvel ajánlunk mindeninek, aki megbízható, becsületes ingatlanost keres.

Martin, Judit, Szabolcs (Győr)