Helló! Egyed Gábor ingatlanközvetítő vagyok…

Egyed Gábor Ingatlanközvetítő

Elsőként el szeretném mondani neked mennyire értékelem, hogy szánsz pár percet arra, hogy jobban megismerj. Ingatlanközvetítőként a legtöbbször nem az érdekli az embereket, hogy ki vagyok és miként végzem a munkám, hanem hogy hány %-ért dolgozom. Sok embernek ez az egy szám elég, hogy döntést hozzon. Örülök, hogy Te ennél többet szeretnél megtudni.

Miért?

Több mint egy évtizede dolgozom már ingatlanközvetítőként. Én is, mint sokan mások, egy nagy cégnél kezdtem el dolgozni. De inkább az az érdekesebb hogy miért. Végzettségem alapján Építésztechnikus vagyok. A kivitelezés területén dolgoztam, de jött a válság és válaszút elé kerültem. Vagy megyek az ország másik felére dolgozni, vagy keresek olyan melót, amivel a családom közelében maradhatok. Mivel az ingatlanok építéséhez már értettem, úgy gondoltam megpróbálom eladni őket. Olyan jól ment a dolog, hogy 1,5 év után már irodavezetője voltam annak az ingatlanirodának ahol kezdtem.

Felismerés.

Hamar rájöttem, hogy az én utam nem egy multi cégnél fog folytatódni. Egy nagy cégnél sokat lehet tanulni. Van karrierlehetőség és megfelelő háttér. De ezeknek okául sokkal kisebb az a pénz, ami megmarad az értékesítő zsebében. Szerettem volna jobb életkörülményeket biztosítani a családomnak, így miután kellően felkészültnek éreztem magam, akkor elindítottam saját cégfüggetlen ingatlanközvetítő vállalkozásomat, amit ma is működtetek.

A jelen.

Ma egy jól működő Független Ingatlanközvetítő vállalkozást működtetek. Otthoni irodámból dolgozom és intézem ügyfeleim ingatlanügyeit.

Tudatosan csak kisszámú ingatlannal dolgozom egyidejűleg, hogy minden ügyfelemnek egy magas minőségű szolgáltatást tudjak biztosítani, legyen szó ingatlan eladásról, vagy vásárlásról. Ha valaki megkeres azzal, hogy eladni vagy vásárolni szeretne egy lakást, akkor elsőként leülünk és megnézzük, hogy miként és miben lesz szükség a segítségemre.

Mindenkinek más kell.

Lehet, hogy csak pár tanácsra van szükség, de sokszor előforduló kérés az is, hogy segítsek megfelelően beárazni az ingatlant. Van aki csak fotózást, kér és van aki Home-Staging tanácsokat, de már az is előfordult hogy csak egyszerűen a hirdetéssel bíztak meg. Olyan is megtörtént már, hogy az adásvétel leszervezésével esetleg a birtokba adás/vétel intézésével bíztak meg.

Természetesen, ha az eladás vagy a vásárlás teljes ügyvitelét kell elintézni, akkor is jó helyen jársz, mert örömmel vállalok komplett szolgáltatást is.

Az ingatlanügyek velejárója az Energetikai Tanúsítvány, a Hitelügyintéző, az Ügyvéd. Ezeket a szakembereket mind tudom biztosítani ügyfeleimnek, hogy zökkenőmentesen menjen és biztonságosan menjen végbe az ingatlan eladás, vagy vásárlás.

Ha úgy gondolod, hogy Te is szakemberre bízod az ingatlanügyed intézését, vagy csak kérdésed merülne fel esetleg tanácsra lenne szükséged, akkor keress bizalommal.

Üdv.
Egyed Gábor
+36 70/325-3633

Hívj, vagy küldj üzenetet!