Eladó családi ház Abdán! Az ingatlan belső felújítása teljesen elkészült! Csak festeni kell és költözhetsz! Ha érdekes lehet egy ilyen lakás akkor olvass tovább…

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

  • Az ingatlan ára: ELADVA

  • Hasznos alapterület: 95 m²

  • Szobák száma: 3 db

  • Telek terület: 1928 m²

  • Falazat anyaga: tégla

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Eladó családi ház Abdán. Az ingatlan Győrtől 10 perc távolságra, a település csendes mellékutcájában található. A község közigazgatásilag fejlett. Iskola, Óvoda, Bölcsőde, Orvosi rendelők, Patika, Boltok… Helyben minden biztosított.

A ház egy rendezett körbekerített telken található. A lakóépületen túl további melléképületek találhatóak, amiben 2 garázs és tároló is kialakításra került. Az épület alatt egy kisebb pince is helyet kapott.

Az ingatlan a 60-as években épült tégla falazattal, majd a 80-as években kibővítették a mai méretére. Ezt követően több felújítás is végbement, aminek eredményeként ma már egy teljesen felújított belső tér és egy karbantartott külső és kert fogadja a tulajdonost. Ezért egy festés után költözhető!

A felújítások során az elektromos vezetékek, a csővezetékek, a fűtés és a nyílászárók korszerűsítése is megtörtént a burkolatok felújítása mellett.

A lakás elosztását tekintve 3 szobás kivitelű, így egy nagyobb családnak is megfelelő otthona lehet.

Ingatlanközvetítőként azoknak ajánlom a házat, aki felújítás nélkül költözhető megoldást keresnek az otthonteremtéshez és fontos számukra a város közelsége.

Ha téged is érdekelhet ez a ház, akkor keress mielőbb, mert ha lemaradsz,… bánni fogod.

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633