Eladó Családi Ház Győrben! Nappali és három szoba. Teljes belső felújítva. Új tető. Új nyílászárók. Körbekerített, privát udvar. Fedett kocsibeálló. És még sorolhatnám, de inkább nézd meg a részleteket…

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

Eladó Ház Győrben

  • Az ingatlan ára: 44,5 MFt.

  • Hasznos alapterület: 83 m²

  • Szobák száma: 4 db

  • Telek terület: 522 m²

  • Falazat anyaga: tégla

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Eladó Családi Ház Győrben!

Az ingatlan a Liget és a Pinkóca utcák között található. Mindkét utcáról megközelíthető. A lakóházon túl egy melléképület és egy nagyméretű, fedett gépkocsibeálló is található a telken.

A ház stabil tégla szerkezetű. A födém betongerendás. Az eredeti ház a 60-as évek végén épült, de jelenlegi formája egy felújítás eredménye. Teljesen új tetőt kapott az épület. Az elektromos rendszer a csővezetékek is megújultak.

A téli napok melegét egy gáz cirkó rendszer biztosítja, radiátoros hőleadással. Ezen túl 2 db, jó állapotú cserépkályha is található még a lakásban.

A nyílászárók mai kornak megfelelő műanyag kivitelűekre lettek lecserélve. A ház belülről teljesen megújult! Az ingatlan külső szigetelése és az udvar végleges kialakítása már az új tulajdonos feladata lesz.

Elosztását tekintve ideális lehet egy nagyobb család számára is, mivel a nappalin túl egy étkezővel kombinált konyha és 3 szoba is található. A 2 fürdő pedig nagyban megkönnyíti a hétköznapokat a család számára.

A telek teljesen körbekerített, így könnyen kialakítható egy teljesen privát kert, ahol a gyümölcsfák kellemes árnyékot adnak. A lakásból is elérhető fedett terasz pedig alkalmas lehet pihenésre, vagy baráti összejövetelekre is.

A parkolás az utcafronton kialakított parkolóban, vagy a telken belüli fedett gépkocsibeállóban is megoldható.

Ha érdekel a ház, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz.

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633