Eladó a képen látható családi ház Péren! Az ingatlant azoknak ajánlom, akik 10 millió alatt szeretnék megoldani a házvételt! Olvass tovább a részletekért.

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

Pér Családi Ház Eladva

  • Az ingatlan ára: ELADVA!

  • Hasznos alapterület: 81m²

  • Szobák száma: 2-3 db

  • Telek terület: 1442m²

  • Falazat anyaga: tégla+mórtégla

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Eladó Családi Ház Péren!

Az ingatlan a településen belül a Domb utcában található! A település infrastrukturálisan fejlett. Az autópálya és Győr könnyen és gyorsan elérhető, így jó választás lehet az ingázók számára is.

A ház egy 1442 m2 nagyságú telken helyezkedik el. A közművek mindegyike megtalálható az ingatlanban. A lakóépületen kívül egy különálló pince és további melléképület találhatóak.

Az ingatlan elosztását tekintve 2 szobás elrendezésű, bár ha az előszoba átalakításából még egy nappalival bővülhet a helyiségek listája.

Állapotát tekintve egy festést követően költözhető… De nem modernizált! A fűtést gáz konvektorok és vegyestüzelésű kiskályhák biztosítják. A konyha és a fürdő régi kivitelű.

Az ingatlan szerkezetét tekintve vegyes falazatú. Vannak tégla falazatok és vannak mórtégla falazatok. A falegyenek egyenesek, jól strukturáltak.

A födém fagerendás kivitelű stukatúr borítással és vakolva. A tető cserepezett és a korának megfelelő állapotú.

Azoknak ajánlom ezt a házat, akik kis költségvetésből tudják megoldani az otthonteremtést és nem félnek a kezdeti felújításoktól.

Ha téged is érdekel ez a ház, akkor hívj mielőbb, mert bánni fogod, ha elviszik előled.

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633