Eladóvá vált a videóban látható nappali + 3 szobás családi ház Sokorópátka főutcáján. Az ingatlan jó állapotú, így gyorsan költözhető. Ideális lehet többgyermekes családoknak is. Nézd meg a részleteket és hívj, ha élőben is megnéznéd. 

Az eladás felfüggesztve! HA érdekel az ingatlan vétel szempontjából…

Hívj! +36 70/325-3633

KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

Eladó Családi Ház Sokorópátkán

  • Az ingatlan ára: …… MFt.

  • Hasznos alapterület: 100 m²

  • Szobák száma: 4 db

  • Telek terület: 3836 m²

  • Falazat anyaga: tégla

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Családi Ház Sokorópátka!

Az ingatlan Sokorópátkán található. A település infrastrukturálisan fejlett. Minden megtalálható a kényelmes hétköznapi élethez.

A 2000-es évek közepén épült ház domboldalon fekszik, így állandó panoráma tárul a szemünk elé a teraszról. A telek rendezett. A lakóépületen kívül egy 35 m2-es melléképület is található, amiben a garázs és egy tároló kapott helyet.

A lakás elrendezését tekintve nappali+3 szoba kialakítású, így egy nagyobb családdal is kényelmesen elfértek. Nem kell a felújítással bajlódnod, mert a ház jó állapotú, így akár egyből költözhettek.

Az ingatlan fűtését egy gáz-cirkó rendszer biztosítja radiátoros hőleadással. Ezen túl a nappaliban található kandalló is kellemes meleget nyújt a téli hideg napokban. Az ingatlan műanyag nyílászárókkal rendelkezik és külső szigetelést is kapott.

A ház körbenapozott, melyhez egy csodás panoráma is párosul. A teraszon elfogyasztott reggeli kávét megédesíti a felkelő nap látványa. De egy pohár bor társaságában este láthatod, ahogy a Sokorói dombság mögött eltűni a nap.

Ha olyan ingatlant keresel a családod számára, ahol kényelmesen elfértek, ahol számít a csend a kellemes környezet, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz.

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633