Nappali + 4 szobás családi ház eladó Táp településen. Az ingatlan belső már korszerűsített, így már csak a külső felújításával kell foglalkozni… További részletekért olvass tovább…

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

  • Az ingatlan ára: xx MFt.

  • Hasznos alapterület: 80 m²

  • Szobák száma: 5 db

  • Telek terület: 1995 m²

  • Falazat anyaga: tégla

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Eladó Családi Ház Táp!

Az ingatlan a település főutcáján található. Buszmegállók 1 percen belül. A település infrastrukturálisan fejlett, minden megtalálható, ami a kényelmes hétköznapokhoz szükséges.

A telken (1995nm) egy lakóépület, melléképületek, garázs és egy pince található. Szerkezetét tekintve a ház stabil kő lábazatra épült. Falai tégla szerkezetűek. A födém faszerkezetű, alulról vakolva. A tető korának megfelelő állapotú.

Elosztása alapján, ez a nettó 80nm nagyságú lakás, nappali és 4 szoba kivitelű, így akár egy nagyobb családnak is ideális otthona lehet.

A ház belsőben egy felújításnak köszönhetően új elektromos és csővezeték rendszer található. Új fürdő és konyha…

Műanyag ablakok vigyáznak a téli napok melegére, amit egy újszerű gáz-cirkó rendszer biztosít radiátoros hőleadással. Ezen kívül kályha/kandalló használatára is van lehetőség a házban, ami a jelenlegi energiahelyzetben nagymértékben csökkentheti a gázfogyasztást.

A ház külsőn és az udvaron még dolgozni kell, de a meglévő melléképületek és a garázs szerkezetileg jó állapotúak, így sokrétűen hasznosíthatók.

Amennyiben érdekel ez az ingatlan, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz!

Üdv.
Egyed Gábor
Független Ingatlanközvetítő

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633