Eladó a képen látható családi ház Tápszentmiklós központjában. Az ingatlant azoknak ajánlom akik kisebb költségvetésből szeretnék megoldani a vásárlást. A részletekért olvass tovább…

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

Tápszentmiklóson Eladó Családi Ház

  • Az ingatlan ára: …. MFt.

  • Hasznos alapterület: 97 m²

  • Szobák száma: 3 db (tovább alakítható)

  • Telek terület: 3536 m²

  • Falazat anyaga: vegyes falazatú

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Családi Ház Tápszentmiklós!

Az ingatlan a település Fő utcáján található. Aszfalt úton megközelíthető. A településen minden megtalálható, ami a mindennapi életvitelhez szükséges.

A telken egy közel száz négyzetméteres lakóingatlan és további melléképületek találhatóak.  Ezeket sokrétűen lehet hasznosítani. A közművek közül csak a gáz nincs bevezetve. Ennek a bekötése már az új tulajdonos dolga lesz. (A ház előtt megtalálható a gáz közmű.)

A lakás jelenlegi elrendezése 2 szoba és egy hall kivitelű, de a felújítás során, akár kialakítható 3-4 szoba, vagy nappali és 2-3 szobás otthon is.

Az ingatlan szerkezete vegyes falazatú. Tégla és vályogtégla vegyes falazataival és teljes tégla falazatokkal épült házról beszélhetünk. A tetőszerkezet a korának megfelelő állapotú. A födém fagerendás rendszerű, alulról vakolt stukatúr borítással.

A ház állapota régies, de nem elhanyagolt. A fűtés cserépkályhával és kiskályhákkal megoldható. De lehetőség van egy korszerűsítést követően Gáz-cirkó fűtés kialakítására is.

A településen a FALUSI CSOK támogatás elérhető! BABAVÁRÓ hitel is igénybe vehető!

Amennyiben érdekel az ingatlan, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz!

Üdv.
Egyed Gábor
Független Ingatlanközvetítő

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633