Eladó Ház Győrben! Az ingatlan Bácsán található. Felújított, szigetelt családi ház, nappali + 5 szobával, dupla garázzsal és rendezett kerttel. Olvass tovább a részletekért…

  • Az ingatlan ára: 89,5 MFt.

  • Hasznos alapterület: 127 m²

  • Szobák száma: 6 db

  • Telek terület: 777 m²

  • Falazat anyaga: Tégla

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Eladó Ház Győrben!

Az ingatlan Bácsa városrészben található. Győr ezen része tipikus családi házas övezet, kis forgalmú utcákkal. A környék infrastrukturálisan fejlett. A közlekedés jó, így a belváros könnyen elérhető.

A ház egy teljesen körbekerített 777nm-es rendezett telken található. A lakóépületen túl egy 13nm-es tároló, egy 33nm-es dupla garázs, és egy ipari árammal ellátott kisebb műhely is található.

Kialakítását tekintve a ház lakótere több félszintből áll, melyek egy központi lépcsőn keresztül elérhetőek. Strukturálisan jól elkülönül a mindennapi élettér a pihenésre szolgáló hálószobáktól. Ezáltal az ingatlanban, mindig biztosított a nyugodt privát szféra.

Az épület alsó részén (alagsor) található a gépészet, fűtés, és egyéb sokrétűen használható helyiségek. A házból innen érhető el a dupla garázs is.

A ház a 90-es évek környékén épült, de az elmúlt években egy nagyobb felújításon esett át. A felújítás során a tetőhéjazat új hőszigetelést, fóliát és cserépfedést kapott. A falak kaptak egy modern 10 cm-es grafitos hőszigetelést, egy penész és gombásodás gátló színezéssel.

A dupla garázs tetőfedése is megújult. (Hőszigetelés, fólia és új lemezfedés.)

Az ingatlan belsőben megújult a konyha, a fürdő, a burkolatvilág és a falstruktúrák…stb. Új kondenzációs gázkazán került beépítésre, amely radiátorokon keresztül biztosítja a téli napok melegét.

Alternatívaként vegyestüzelésű kályha bekötésére is van lehetőség, továbbá a ház emeleti részén klíma került beépítésre, amivel hűteni és fűteni is lehet.

A külső nyílászárók 3 rétegű műanyag kivitelű ablakokra lettek lecserélve, melyekre redőny is került. A tetőtéri ablakok is megújultak! Ezeken túl új, fa kivitelű belső ajtók is beépítésre kerültek.

A ház elektromos ellátását 3x15A nappali áram és 1x15A vezérelt (éjszakai) áram biztosítja, így ennek a bővítésével sem kell foglalkozni…

A kert pihenésre lett kialakítva, melyben egy minőségi anyagokból készült fedett kiülő és egy kis kerti tó is helyet kapott. Az öntözés fúrt kútról megoldható!

Amennyiben érdekel az ingatlan, esetleg kérdésed lenne…. Hívj és egyeztetünk.

Üdv.
Egyed Gábor
Független Ingatlanközvetítő

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633