Eladó Ház Győrújbarát! Eladóvá vált ez a 4 szobás családi ház Győrújbaráton az István utcában. Az ingatlan egy nagyobb családnak is megfelelő otthona lehet az elrendezése alapján. Olvass tovább a részletekért!

  • Az ingatlan ára: 42 MFt.

  • Hasznos alapterület: 105 m²

  • Szobák száma: 4 db

  • Telek terület: 2265 m²

  • Falazat anyaga: Tégla és vályog

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Eladó Ház Győrújbarát!

Az ingatlan a településen az István utcában található. Mivel a község közigazgatásilag fejlett, ezért miden megtalálható, ami a kényelmes hétköznapokhoz szükséges.

A telek 2265nm nagyságú, továbbá az ingatlan összközműves. A lakóépületen túl egy fedett autóbeállót is magába foglaló melléképület, 30nm fedett terasz továbbá egy pince (15nm) is található.

A ház 1939-ben épült az akkor jellemző építési módban. A falazat tégla szerkezetű. Ez alól kivétel az épület végében található helyiség, ami vályog kivitelű. A födém fa szerkezetű, vakolt stukatúr borítással. A ház cserépborítást kapott.

Elrendezését tekintve egy 4 szobás, nettó 105 nm nagyságú, családi házról beszélhetünk. Így egy nagyobb család számára is ideális otthon lehet. Egy esetleges felújítás során további alakítási lehetőségeket rejt magában.

A ház az évek során többször is átesett felújításokon, amik során 2003-ban konvektoros fűtés lett kialakítva. Ezen túl a nyílászárókat 2011-ben műanyag kivitelűre cserélték. Ugyanezen időszakban megújult a fürdő és a konyha is. Továbbá burkolatcserék is történtek. Kicserélték a régi elektromos vezetékeket is… (1 fázisú 15A normál és 10A vezérelt áram)

Jelen állapotában egy használatra kész, azonban csak átlagos állapotú ingatlanról beszélhetünk. A mai kornak megfelelő további modernizálások, felújítások már az új tulajdonos feladatai lesznek.

Amennyiben érdekel ez az ingatlan, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz.

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633