Eladó Ház Hánta településen! Az ingatlan 2 szobás kivitelű, gáz-konvektor és cserépkályha fűtésű. Egy festést követően költözhető állapotú, de nem felújított. Nézd meg a részleteket…

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

  • Az ingatlan ára: xxx MFt.

  • Hasznos alapterület: 63 m²

  • Szobák száma: 2 db

  • Telek terület: 1215 m²

  • Falazat anyaga: vegyes

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Eladó Ház Hánta.

Hánta közigazgatásilag Kisbérhez tartozik, így az itt élők számára is elérhető a városi lét minden előnye, de mégis csendes kis faluként jellemezhetem a települést.

Az ingatlan a településen belül a Diófa utcában található. A telken és a házban is megtalálható minden közmű. Az ingatlanhoz tartozik még egy garázs, egy nyári konyha tárolóval és pincével, továbbá több állattartásra is alkalmas melléképület.

A ház az 1938-ban épült, de azóta több módosításon is átesett. Szerkezetét tekintve, vályogtégla és tégla kivitelű, így vegyes falazatúként jellemezném. A fafödém alulról egy vakolt stukatúr borítást kapott, míg a padlás felől tapasztott sárral fedett. A tetőszerkezet hagyományosan ácsolt fa kivitelű, cseréppel fedve.

A fűtést gáz konvektor és cserépkályha biztosítja. Az elektromos rendszer 3 fázisú (3×16).  A házban a csőrendszer 2015-ben felújításra került.

Állapotát tekintve egy lakható, de nem felújított ingatlanról beszélhetünk. Az elosztása jelenleg 2 szobás, de egy felújítással egybekötött átalakítás során további helyiségek/szobák is kialakíthatók.

CSOK és FALUSI CSOK nem működik a háznál! Hitelfelvétel lehetséges!

Amennyiben érdekel ez a családi ház, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz!

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633