Eladó ház Táp település főutcáján! Az ingatlanban kialakítható 3 szoba és egy nappali, így akár egy nagyobb családbak is ideális otthona lehet. Nézd meg a részleteket…

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

  • Az ingatlan ára: …. MFt.

  • Hasznos alapterület: 93 m²

  • Szobák száma: 2-4 db

  • Telek terület: 3660 m²

  • Falazat anyaga: tégla/vályogtégla

  • Érdeklődni: +36 70/325-3633

Eladó Ház Táp

Az ingatlan a település főutcáján található. A község infrastrukturálisan fejlett. Minden megtalálható, ami a kényelmes hétköznapokhoz kell.

A telek első traktusa körbekerített. A lakóépületen túl egy nyári konyha borospincével és tovább melléképületek találhatóak. Az ingatlan összközműves.

A ház a 40-es évek közepén készült. Szerkezetét tekintve, beton alappal, kő lábazattal tégla és vályogtégla falakkal, vakolt stukatúros fafödémmel épült. Jelenlegi elosztása 2 szobás, de egy felújítás során van lehetőség nappali+3 szobás elrendezés kialakítására is. (Lásd a rajzon.)

A ház állapotából adódóan mindenképpen felújítással kell számolni, de a felújítást követően ideális otthona lehet egy nagyobb családnak is. A fűtés jelenleg gáz-konvektorokkal megoldott, de kialakítható egy modern gáz, vagy elektromos fűtés is.

Az ingatlan felújítandó állapota miatt csak előzetes értékbecsléssel működik a hitelfelvétel.

Ha érdekel az ingatlan, akkor keress mielőbb, mert könnyen lemaradhatsz. Készpénzes megegyezés előnyben!

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633