Győr Szabadhegyen eladó egy 3 szobás, tégla építésű, társasházi lakás garázzsal. Az ingatlan akár azonnal költözhető! Jó választás lehet fiatal pároknak és családot tervezőknek. Nézd meg a részleteket…

ELADVA

Ez már elkelt! Érdekelnek további ingatlanok is? KLIKK IDE a további ingatlan ajánlatokért!

  • Az ingatlan ára: ELADVA

  • Hasznos alapterület: 68 nm

  • Szobák száma: 2-3 db

  • Garázs: saját 18 nm

  • Tároló: saját 4 nm

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Szabadhegyi téglalakás eladó garázzsal

Ez a 68 nm-es téglalakás egy 14 lakásos társasházban található. A 80-as évek elején épült ház a József Attila utcában helyezkedik el. A ház környezete és az udvar rendezett.

A lakás az épület 3. emeletén helyezkedik el, a ház hátsó traktusában, távol az utca zajától. Ez a szint a legfelső emelet, de nem tetőtér! Normál belmagasságú lakásról beszélhetünk.

A lakás elrendezését tekintve jelenleg 2 szobás, bár egy kisebb átalakítással 3 szobássá, vagy a mai korban kedvelt nappali-amerikai konyha és 2 szoba kivitelűvé alakítható.

Az ingatlan fűtését gáz konvektorok biztosítják. Ennek esetleges korszerűsítése a lakás adottságai miatt lehetséges.

Az ingatlan elektromos hálózata, már korszerű vezetékekkel van kiépítve. A csővezetékek cseréje a konyha fürdő és WC felújításakor megtörtént.

A lakáshoz a pincében tartozik egy közel 4 nm-es saját tároló. A parkolás pedig megoldható a saját tulajdonú 18 nm-es garázsban, ami a társasház zárt udvarán helyezkedik el.

Az ingatlan ideális választás lehet pároknak, családot tervezőknek! Infrastrukturálisan közel minden! Körbezárt udvar. Csendes lakás. Garázs!

Ha érdekel a lakás keress és megmutatom személyesen is. Hívj most!

Üdv.
Egyed Gábor
+36703253633

Inkább másik ingatlant néznél meg? KLIKK IDE a további ingatlan ajánlatokért!