Győr Szabadhegyen eladó egy 3 szobás, tégla építésű, társasházi lakás garázzsal. Az ingatlan akár azonnal költözhető! Jó választás lehet fiatal pároknak és családot tervezőknek. Nézd meg a részleteket…

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

  • Az ingatlan ára: ELADVA

  • Hasznos alapterület: 68 nm

  • Szobák száma: 2-3 db

  • Garázs: saját 18 nm

  • Tároló: saját 4 nm

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Szabadhegyi téglalakás eladó garázzsal

Ez a 68 nm-es téglalakás egy 14 lakásos társasházban található. A 80-as évek elején épült ház a József Attila utcában helyezkedik el. A ház környezete és az udvar rendezett.

A lakás az épület 3. emeletén helyezkedik el, a ház hátsó traktusában, távol az utca zajától. Ez a szint a legfelső emelet, de nem tetőtér! Normál belmagasságú lakásról beszélhetünk.

A lakás elrendezését tekintve jelenleg 2 szobás, bár egy kisebb átalakítással 3 szobássá, vagy a mai korban kedvelt nappali-amerikai konyha és 2 szoba kivitelűvé alakítható.

Az ingatlan fűtését gáz konvektorok biztosítják. Ennek esetleges korszerűsítése a lakás adottságai miatt lehetséges.

Az ingatlan elektromos hálózata, már korszerű vezetékekkel van kiépítve. A csővezetékek cseréje a konyha fürdő és WC felújításakor megtörtént.

A lakáshoz a pincében tartozik egy közel 4 nm-es saját tároló. A parkolás pedig megoldható a saját tulajdonú 18 nm-es garázsban, ami a társasház zárt udvarán helyezkedik el.

Az ingatlan ideális választás lehet pároknak, családot tervezőknek! Infrastrukturálisan közel minden! Körbezárt udvar. Csendes lakás. Garázs!

Ha érdekel a lakás keress és megmutatom személyesen is. Hívj most!

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633