Eladó Lakás Győrben a Radnóti utcában. Az ingatlan 1 szobás, egyedi gáz fűtésű. Kis rezsi. Közel az egyetem és a belváros. Tároló… Nézd meg a részleteket! 

  • Az ingatlan ára: xxxMFt.

  • Hasznos alapterület: 39 m²

  • Szobák száma: 1 db

  • Tároló: az alagsorban

  • Falazat anyaga: tégla

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Eladó Lakás Győrben!

AZ INGATLAN MÁR NEM AKTÍV!

Az ingatlan Győrben a Radnóti utcában található egy 3 emeletes társasházban. A környék infrastrukturálisan fejlett. A belváros és az egyetem percek alatt elérhető.

A lakás a ház 3. emeletén található így az utca zajától mentes. Kialakítását tekintve 1 szobás, így ideális lehet kezdő pároknak, vagy egyedül költözőknek.

A lakásban folyamatosan történtek felújítások, aminek eredményeként… Az ablakok cseréltek az utca felől. A fürdőszoba a WC és a konyha megújultak. A bejárati ajtó korszerű műanyag kivitelű.

A téli napok melegét gáz-konvektorok biztosítják. Az ingatlan bőven belefér a rezsivédett kategóriába. A fűtésrezsi alacsonyan tartásához és a lakás komfortjához a redőnyös műanyag nyílászárókon túl a hőszigetelés (belső oldali) is nagymértékben hozzájárul.

A lakás jó állapotú, azonnal költözhető. Tehermentes. Kedvező rezsi. ….

Amennyiben érdekel, úgy hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz!

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633