Eladó Panellakás Győr! Az ingatlan Adyvárosban található. 3 szobás, jó állapotú. Ideális otthona lehet egy több tagú családnak is. A részletekért olvass tovább…

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

  • Az ingatlan ára: … MFt.

  • Hasznos alapterület: 62 m²

  • Szobák száma: 3 db

Eladó Panellakás Győr!

Az ingatlan a városon belül, Adyvárosban a Kodály Zoltán úton található, egy 10 emeletes tömb 4. emeletén. A környék infrastrukturálisan fejlett, közkedvelt városrész, hiszen minden megtalálható a kényelmes hétköznapokhoz az ingatlan közvetlen közelében.

A lakás elosztását tekintve 3 szobás kialakítású. Az egyik szobához egy erkély kapcsolódik ahol délután, már kellemes árnyékban időzhetsz.

A téli napok melegét távfűtés biztosítja, ami napjainkban igencsak rezsibarátnak mondható, ráadásul az egyik legkényelmesebb módja a lakás fűtésének.

Az ingatlanban az elmúlt 3 évben egy felújítás történt, ami során megújult a fürdő, a konyha, a közlekedő és a szobák mindegyike. Ide valóban egyből költözhet.

A társasház rendezett a lépcsőház jó állapotú. Folyamatosan költenek felújításokra. A strangban a vezetékek már cseréltek, most pedig az ház elektromos rendszerének a korszerűsítése kezdődik.

Ha egy jó helyen, egy jó házban, egy jó lakást keresel, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz.

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633