Eladó Sorház Gönyűn! Az ingatlan nappali+3 szoba kivitelű, amely egy nagyobb családnak is kényelmes otthona lehet. Egy nagy garázs és egy saját használatú kert tartozik az ingatlanhoz. Nézd meg a részleteket…

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

Eladó Sorház Gönyűn

  • Az ingatlan ára: 28,5 MFt.

  • Hasznos alapterület: 85 m²

  • Szobák száma: 4 db

Eladó Sorház Gönyűn!

Az ingatlan az Irányi Dániel utcában található! A ház aszfaltozott úton megközelíthető! A település infrastrukturálisan fejlett. Minden megtalálható, ami a kényelmes hétköznapokhoz szükséges.

A lakás egy 5 lakásos sorházban található. Az ingatlanhoz tartozik még egy 25nm-es garázs, ami méretéből adódóan tárolásra is alkalmas. Egy kis pince, továbbá egy saját használatú kertrészt is használhat az ingatlan tulajdonosa. A társasház udvara rendezett. Az épület karbantartott.

Az ingatlan belső kétszintes kialakítású. Az alsó szinthez egy 11nm-es terasz a felső szinthez egy 6,5nm-es erkély is tartozik. A lakás állapotát tekintve folyamatosan karbantartott jó állapotúnak mondható, egy festést követően költözhető.

A téli napok melegét egy gáz cirkó rendszer biztosítja radiátoros hőleadással. A nyílászárók műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A konyha és a fürdő újszerűek. A burkolatok jó állapotúak.

A lakás komfortját tovább növeli az emeleten található klíma, amivel kellemesebbek lesznek a nyári forró napok.

A terasz és az erkély mindig jó hely egy kellemes pihenésre, de a saját használatú kert is megfelelő helyszíne lehet egy kis családi sütögetésnek.

Azoknak ajánlom ezt a sorházi ingatlant akik, Győr elérhető közelségében keresnek egy több fős család számára olyan otthont ahova egy festés után költözhet.

Ha érdekel az ingatlan, akkor hívj mielőbb mert erről könnyen lemaradhatsz.

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633