Győrben az Ergényi lakótelepen található ez az eladó sorház. Az ingatlan nappali+3 szobás kivitelű. A lakáshoz tartozik egy garázs és saját kertrész is.  Nézd meg a részleteket…

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

Eladó Sorház Győr

  • Az ingatlan ára: 35,5 MFt.

  • Hasznos alapterület: 78 m²

  • Szobák száma: 4 db

  • Kert terület: 45+55 m²

  • Falazat anyaga:

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Eladó Sorház Győr!

A ház az Ergényi lakótelepen található. Az utca csendes, átmenő forgalomtól mentes. A tömegközlekedés jól kiépült, a buszmegálló pár perc sétával elérhető. A városrész infrastrukturálisan fejlett. Minden megtalálható ami kényelmes hétköznapokhoz szükséges.

Az ingatlan egy 4 lakásos sorház második lakása. A ház előtt és mögött kert került kialakításra, amit a tulajdonos használ kizárólag. Az előkert felől megközelíthető a lakásból is elérhető 1 beállásos garázs. A hátsó kert a nappaliból nyíló teraszon keresztül érhető el.

A ház belső 2 szintes kialakítású, elosztását tekintve nappali + 3 szobás elrendezésű. A nappali alul, a szobák pedig a felső szinten találhatóak, ami nem tetőtér, hanem teljes értékű lakószint.

A ház 1989-ben épült tégla külső falakkal és panel/tégla belső falazatokkal. Az ingatlan állapotát tekintve egy folyamatosan karbantartott, megóvott állapotú, így akár egy festést követően költözhető.

A téli napok melegét egy gáz cirkó rendszer biztosítja radiátoros hőleadással. Itt fontos megjegyeznem, hogy az ingatlan már az építésekor kapott egy 6 cm-es külső szigetelést, és hőszigetelő üvegekkel ellátott SOFA nyílászárókat, amik együtt biztosítják a kellemes hőérzetet télen és nyáron egyaránt.

Amennyiben érdekes lehet számodra ez a nyugodt környezetben található sorházi lakás, akkor keress mielőbb, mert könnyen lemaradhatsz róla.

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633