Győrben a Földes Gábor úton eladó a képeken látható jó állapotú panellakás. A részletekért olvass tovább…

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

  • Az ingatlan ára: 18.4 MFt.

  • Hasznos alapterület: 50m²

  • Szobák száma: 2 db

Győrben Erkélyes Lakás Eladó!

A lakás a Földes Gábor utcában egy 4 emeletes panelház 4. emeletén található. A környék infrastrukturálisan fejlett, a parkolás az utcán megoldható.

A társasház a panelprogramban részt vett, így a külső szigetelése, a tető szigetelése és felújítása, a külső nyílászárók cseréje és a fűtés korszerűsítése már megtörtént. Ezen túl a strang és a benne található gépészeti csövek is cserére kerültek.

A lakásban 2 szoba található! A nagyobbik szobáról nyílik az erkély, ami kellemes pihenésre ad  lehetőséget.

Az ingatlanban az elektromos vezetékek teljes cseréje megtörtént. A fürdőszoba és a wc is felújításra került.  A műanyag ablakokon redőny és szúnyogháló található!

A fűtést egyedi mérésű távfűtés biztosítja, ami által mindig kedvezően tartható a lakás rezsije.

Az ingatlan ideális választás lehet fiataloknak, akár egy induló lakásként. Ha úgy gondolod, hogy téged is érdekel ez a jó tulajdonságokkal rendelkező lakás, akkor hívj mielőbb! Szeptembertől költözhető!

Üdv.
Egyed Gábor
Független Ingatlanközvetítő

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633