Ha olyan ingatlan keresel amibe felújítás nélkül, költözhetsz, akkor téged is érdekelhet ez a felújított családi ház Péren. A részletekért olvass tovább…

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

Felújított Családi Ház Péren
  • Az ingatlan ára: …. MFt.

  • Hasznos alapterület: 96 m²

  • Szobák száma: 4 (5) db

  • Telek terület: 1382 m²

  • Falazat anyaga: Tégla

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Felújított Családi Ház Eladó Péren!

Az ingatlan a település csendes utcájában található. Megközelítése aszfaltozott úton lehetséges. A település infrastrukturálisan fejlett. Minden megtalálható, ami a kényelmes hétköznapokhoz szükséges. Győr városa 25 perc alatt elérhető még tömegközlekedéssel is.

A telek körbekerített, összközműves. A lakóépületen túl egy kazánház/tároló és egy gazdasági épület található. A telek rendezett, de a végleges kialakítás már az új tulajdonos feladata lesz.

Az ingatlan egy teljes belső felújításon esett át. Az eredeti ház az 50-es évek végén épült. Szerkezete tégla. A felújítás során elsőként a tető kapott egy új fedést, majd a belső következett. A csővezetékek, az elektromos hálózat, nyílászárók, burkolatok, aljzatok, glettelés, festés, új fürdő, konyha… stb.

Elrendezését tekintve 3 különálló szoba található a nappalin kívül, de a nagyobbik szoba kialakítása úgy történt a felújítás során, hogy ha szükséges, akkor kettéosztható és egy további szoba alakítható ki.

Ha olyan otthont keresel a családnak, ahova felújítás nélkül, egy festés után, egyből költözhetsz, akkor ez az ingatlan téged is érdekelhet. Hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz!

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633