Eladósorba került egy felújított panellakás Győrben a Cuha utcában. Az ingatlan 1+2 félszobás elosztású. Nem kell szétverni a lakást egy felújítás miatt… Ezt már megcsinálták.  Olyan lakást tudsz most megvenni, ami egy festés után egyből költözhető. Nézd meg a részleteket.

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

felújított panellakás

  • Az ingatlan ára: xxx MFt.

  • Hasznos alapterület: 53 m²

  • Szobák száma: 1+2 félszoba

Győrben eladó egy teljesen felújított panellakás!

Az ingatlan a Cuha utca, Nádorváros felőli oldalán, egy 10 emeletes tömb 6. emeletén található. A társasház környezete rendezett, parkolás az utcán megoldható.

A panellakás teljes felújításon ment keresztül. Itt nem kell bontással kezdeni az otthon projektet! Egy festés és költözhetsz!

Műanyag ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval kerültek beépítésre. Újszerű fürdő és konyha lett kialakítva. Cserélték az elektromos és csővezetékeket. A burkolatok újszerűek. A rakodáshoz, pedig a beépített szekrények adnak bőséges helyet.

A lakás fűtését távfűtés biztosítja, amely egyedi mérőkkel van felszerelve.  Így mindig kedvező rezsivel számolhatsz még a téli napokon is. A nyári napok sokszor már elviselhetetlen melegét pedig egy klíma teszi kellemesebbé.

A társasházban több tároló is található, amelyekben a lakáshoz is tartozik több tárolási lehetőség.

Amennyiben olyan lakást keresel, ahol nem kell a vétel után milliókat költened a korszerűsítésre, akkor hívj mielőbb, mert könnyen lemaradhatsz róla!

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633