Ház Eladó Tápszentmiklós! Az ingatlan 3 szobás elrendezésű, gázfűtésű, átlagos állapotú. Ideális otthona lehet egy nagyobb családnak is. További részletekért…

  • Az ingatlan ára: 12 MFt.

  • Hasznos alapterület: 82 m²

  • Szobák száma: 3 db

  • Telek terület: 1098 m²

  • Falazat anyaga: vegyes

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Ház Eladó Tápszentmiklós!

Az ingatlan a falun belül a Kossuth utcában található. A község infrastrukturálisan fejlett. Minden megtalálható a kényelmes hétköznapokhoz.

A telken (1098nm) a lakóépületen (82nm) túl egy kemencét is magába foglaló nyári konyha (11nm) és egy ez alatt található pince is elhelyezkedik.  Az épület mögött 2 db kisebb melléképület is található. A telken és a házban is megtalálható minden közmű.

Az ingatlan szerkezetét tekintve vegyes falazatú (tégla és vályog), melyet felülről vakolt stukatúr borítású fafödém határolja. A tető hagyományosan ácsolt fa szerkezetű, melyen cserép borítás található. Ezen szerkezetek koruknak megfelelő állapotúak.

A ház elrendezését tekintve 3 szobás kivitelű. Állapota átlagosnak mondható, de az elmúlt évek során nem történtek korszerűsítési és felújítási munkák. Ezáltal az új tulajdonos saját formára szabhatja a házat egy felújítás során!

A fűtést jelenleg gáz-konvektorok biztosítják, de több lehetőség is van más alternatív fűtési megoldások kialakítására. (kályhás fűtés; vezérelt áram…)

A településen a FALUSI CSOK elérhető!

Amennyiben érdekes lehet ez a családi ház, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz!

Üdv.
Egyed Gábor
Független Ingatlanközvetítő

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633