Tápszentmiklóson eladó a képen látható családi ház. Az ingatlant azoknak ajánlom akik kisebb költségvetésből szeretnék megoldani a vásárlást. A részletekért olvass tovább…

  • Az ingatlan ára: 6,5 MFt.

  • Hasznos alapterület: 97 m²

  • Szobák száma: 3 db (tovább alakítható)

  • Telek terület: 3536 m²

  • Falazat anyaga: vegyes falazatú

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Tápszentmiklóson Családi Ház eladó!

Az ingatlan a település Fő utcáján található. Aszfalt úton megközelíthető. A településen minden megtalálható, ami a mindennapi életvitelhez szükséges.

A telken egy közel száz négyzetméteres lakóingatlan és további melléképületek találhatóak, amiket sokrétűen lehet hasznosítani. A közművek közül csak a gáz nincs bevezetve. Ennek a bekötése már az új tulajdonos dolga lesz.

A lakás jelenlegi elrendezése 2 szoba és egy hall kivitelű, de a felújítás során kialakítható 3-4 szoba, vagy nappali és 2-3 szobás otthon is.

Az ingatlan szerkezete vegyes falazatú. Tégla és vályogtégla vegyes falazataival és teljes tégla falazatokkal épült házról beszélhetünk. A tetőszerkezet a korának megfelelő állapotú. A födém fagerendás rendszerű, alulról vakolt stukatúr borítással.

A ház állapota régies, de nem elhanyagolt. A fűtés cserépkályhával és kiskályhákkal megoldható.

A településen a FALUSI CSOK támogatás elérhető! BABAVÁRÓ hitel is igénybe vehető!

Amennyiben érdekel az ingatlan, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz!

Üdv.
Egyed Gábor
Független Ingatlanközvetítő

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633