Helló! Egyed Gábor ingatlanközvetítő vagyok…

Elsőként el szeretném mondani neked mennyire értékelem, hogy szánsz pár percet arra, hogy jobban megismerj. Legtöbbször nem az érdekli az embereket, hogy ki vagyok és miként végzem a munkám, hanem hogy mint ingatlanközvetítő, hány %-ért dolgozom. Sok embernek ez az egy szám elég, hogy döntést hozzon, pedig ez közel sem tükrözi a mögöttes felkészültséget és tudást. Örülök, hogy Te ennél többet szeretnél megtudni.

Egyed Gábor Ingatlanközvetítő

Miért lettem Ingatlanközvetítő?

Több mint egy évtizede dolgozom már ingatlanközvetítőként. Én is, mint sokan mások, egy nagy cégnél kezdtem el dolgozni. De inkább az az érdekesebb hogy miért. Végzettségem alapján Építésztechnikus vagyok. A kivitelezés területén dolgoztam, de jött a válság és válaszút elé kerültem. Vagy megyek az ország másik felére dolgozni, vagy keresek olyan melót, amivel a családom közelében maradhatok. Mivel az ingatlanok építéséhez már értettem, úgy gondoltam megpróbálom eladni őket. Olyan jól ment a dolog, hogy 1,5 év után már irodavezetője voltam annak az ingatlanirodának ahol kezdtem.

Egyed Gábor Ingatlanközvetítő

Felismerés.

Hamar rájöttem, hogy az én utam nem egy multi cégnél fog folytatódni. Egy nagy cégnél sokat lehet tanulni, van karrierlehetőség. De ezek okául sokkal kisebb az a pénz, ami megmarad az értékesítő zsebében. Szerettem volna jobb életkörülményeket biztosítani a családomnak, így miután kellően felkészültnek éreztem magam, akkor elindítottam saját cégfüggetlen ingatlanközvetítő vállalkozásomat, amit ma is működtetek.

Ma egy jól működő Független Ingatlanközvetítő vállalkozást működtetek. Otthoni irodámból dolgozom és intézem ügyfeleim ingatlanügyeit.

Szemléletmód, ami alapján dolgozom

Nem is számolom már, de több száz önálló értékesítésen vagyok túl. Sok módszert és technikát próbáltam ki, mire eljutottam oda, amit ma képviselek Független Ingatlanközvetítőként a munkám során.

Ma már nem csak azt tartom szem előtt, hogy sikeresen megoldjam az adott ingatlanügyletet, hanem azt is, hogy a megbízóm is elégedett legyen. Azaz, akkor végzem jól a munkám, ha a megbízóm elégedetten és szívesen fizeti ki a jutalékomat, továbbá meg sem kell kérnek, hogy ajánljon másoknak, mert ezt önállóan is megteszi.

Mára hivatásomként tekintek az Ingatlanközvetítésre. A legtöbb esetben már engem keresnek fel az emberek, hogy segítsek megoldani egy eladást, vagy egy vételt. Úgy gondolom, hogy ezt annak köszönhetem, hogy valóban értéket tudok adni a munkám által.

Mindenkinek másra van szüksége.

Lehet, hogy csak pár tanácsra van szükség, de sokszor előforduló kérés az is, hogy segítsek megfelelően beárazni az ingatlant. Van, aki csak fotózást, kér és van aki Home-Staging tanácsokat. Sokszor az adásvétel leszervezésével esetleg a birtokba adás/vétel intézésével bíztak meg.

Természetesen, ha az eladás vagy a vásárlás teljes ügyvitelét kell elintézni, akkor is jó helyen jársz, hiszen a komplett szolgáltatás során tudok neked igazán profin segíteni.

Ha úgy gondolod, hogy Te is szakemberre bízod az ingatlanügyed intézését, vagy csak kérdésed merülne fel, esetleg tanácsra lenne szükséged, akkor keress bizalommal.

Egyed Gábor Ingatlanközvetítő

Egyed Gábor

Független Ingatlanközvetítő

+36 70/325-3633