Nézd meg mások miként vélekednek a munkámról… Ha az általam nyújtott szolgáltatásról Te is megosztanád másokkal a véleményed, az itt meg tudod tenni. A visszajelzés mindig hasznos, legyen szó elismerésről, vagy kritikáról. Előre is köszönöm a véleményed.

Kedves Gábor!

Szeretnénk megköszönni segítő közreműködésed, ingatlanunk értékesítésében. Pontos, megbízható, gyors és korrekt embert ismerhettünk meg személyedben. Köszönjük szépen segítséged!

Üdvözlettel: Ihász Károly (Écs)

Köszönjük szépen a segítséget!

Napra pontosan egy hét alatt sikerült eladnunk Győrszentiváni házunkat Gábor segítségével. Mi is és a vevőink is 100%-ban elégedettek vagyunk a munkájával! Még egyszer, Köszi Gábor!

Udvardi Gergő (Győr)

Ez már fogalom: Győr- Ingatlan…akkor csakis EGYED GÁBOR!!!!

Nagyon megbízható, rugalmas,becsületes, naprakész, tájékozott, alapos,és minden szituációra vagy egy a/b verziója is. Nekem vételben és eladásban is nagyon sokat segített, azaz mindent megoldott az én jelenlétem nélkül a kérésemre úgy, ahogy azt én szerettem volna.

Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönet mindenért!

Waitz Bernadett (Győr)

Kedves Gábor!

Az új otthonunk keresése közben nagyon sok ingatlanközvetítővel volt alkalmunk megismerkedni és véleményt formálni szakmai felkészültségükről. Úgy gondolom nem véletlen az, hogy általad jutottunk hozzá a lakásunkhoz. Az ingatlan bemutatásától a birtokbavételig végig lelkiismeretesen és profin végezted a munkád, amiért szeretnék köszöntet mondani. Rendszeres tájékoztatást kaptam az eladói oldalról érkező információkról, ezáltal mindent gyorsabban tudtunk intézni.

Szeretnék további sok sikert kívánni a munkádhoz és kívánom hogy még több ember találja meg álmai otthonát általad.

Üdv. Biró Bálint (Győr)

Kedves Gábor!

Ritkán nézek tévét, ha mégis megteszem, a „Spectrum Home” adásait részesítem előnyben. Szívesen nézem a „Venni vagy nem venni” sorozat epizódjait, melyben két ingatlanügynök nagyon pofin végzi a munkáját: megbízóiknak segítenek eladni jelenlegi házukat, és a vevőknek megtalálni ezáltal az elképzelésüknek megfelelő új otthonukat. Mindig sikerrel járnak, mindenki boldog a történet végén – akárcsak a mesékben. Néha azt is gondolhatnám, az egész csak egy kitalált, mesterkélt történet – „amerikai álom”.

De miután Gáborral találkoztam, rájöttem, hogy valóban lehet ilyen profizmussal dolgozni. Lehet ez a magyar valóság is! Hosszas vívódás után meg megválok attól a családi háztól, ahova gyermekkorom, életem egy része kötött. Érzelmileg nehéz döntés volt ez, ezért szerettem volna, ha nem magamnak kell intéznem a házeladás folyamatát.

Egy véletlen hirdetés vezetett el Önhöz. Családommal együtt köszönjük a jó ötleteket az ingatlan értékesítésére vonatkozóan, a folyamatos tájékoztatást, a gyors értékesítést (alig egy hónap), a korrekt és példaértékű ügyintézést. Bátran ajánljuk Önt minden ingatlantulajdonosnak, aki ingatlanértékesítés előtt áll. További munkájához sok sikert kívánunk!

Rácz Attila Róbertné és családja (Nyúl)

Kedves Gábor!

Köszönjük szépen, hogy hozzásegítettél minket első saját otthonunkhoz. Bár elsősorban az eladókat képviselted, mi is sok hasznos tanácsot kaptunk tőled, mint vevők. Minden esetben rugalmas voltál, gördülékenyen és zökkenőmentesen lebonyolítottad az adásvételt. Maximálisan elégedettek voltunk a szolgáltatásoddal. További jó munkát kívánunk Neked!

Mecséri András (Győr)

Kedves Gábor!

Örülünk, hogy ismét Téged választottunk. Ezúttal is a legjobbakat tapasztaltuk a házunk eladása során. Szakmailag profi munkát végeztél, az eladás teljes folyamatát végigvezetted, ami nekünk nagy biztonságot jelentett. Emberileg is kiváló kapcsolatot teremtettél köztünk és a vevők között, mely tovább növelte a kölcsönös bizalmat. Mindenkinek jó szívvel tudunk ajánlani.

Köszönettel: Frisch Mihály és Iboly.

Gábor azt mondta hogy ha megbízzuk, ő eladja a lakásunkat … Megbíztuk és eladta! Gyors, pontos munkával, rugalmas hozzáállással, korrekt feltételekkel, szakértelemmel, problémamentesen. Köszönjük!

Pajor Károly (Győr)

Kedves Gábor!

Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Lakás vételre már volt, de lakás eladásra még nem volt szükségem…eddig. Tartottam a kihívástól, de Tőled minden segítséget megkaptam a végsőkig és ahogy ígérted, tanácsaid segítségével a lehető leggyorsabban találtál vevőt a házunkra.

Sőt az ingatlan keresésben is segítségünkre voltál. Teljes bizalommal tudom és fogom is ajánlani irodádat bárkiknek, akik ingatlan eladásba vágják fejszéjüket.

Marcsi, Cintia és Lejla (Vámosszabadi)

Kedves Gábor!

Köszönöm a segítő együttműködésedet a lakásunk eladásában. Számomra az jelentette a legtöbbet, hogy az értékesítés ideje alatt folyamatosan tájékoztattál minden mozzanatról és biztos kezekben tudhattam azt az ingatlant, ami hosszú évekig volt az otthonom. Köszönöm az őszinteséget és azt a hozzáállást, hogy minden felmerülő kérdésre, problémára az optimális megoldást, választ kerested és nem az egyszerűt.

További sok sikert kívánok munkádhoz: Pinezich Petra (Győr)

Egyed Gábor részére!

Lakás eladásba vágtam a fejem, így több ingatlan közvetítőt is felfogadtam, de semelyikük sem tudott érvényesülni az ingatlan piacon. Ígértek fűt-fát, teljesen reménytelennek láttam a dolgot, hogy sikerül-e új gazdát találni a mostani lakásomnak.

Időm nem volt hirdetni a lakást, már kezdtem feladni az egészet, ekkor találtam rá Egyed Gáborra. Már első találkozásunk után láttam, hogy sokkal jobban felkészült mindenben mint az előző ingatlanközvetítő kollégák. Ráállt az ügyre, nem ígért semmit, tette amit kellett. Rövid időn belül több érdeklődőt hozott, tudtam ő az én emberem. Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot egymással, és hozta azt az embert aki végül a potenciális vásárló lett a lakásra.

Ezúton is szeretném megköszönni a munkádat és hogy erőt adtál és segítettél megtalálni az új otthonomat. Teljes megelégedéssel foglak ajánlani mindenkinek!

Molnár Attila (Győr)

Kedves Gábor!

Szeretnék megköszönni neked ingatlanunk eladásában történő segítségedet. Gyors, pontos, hozzáértő embernek ismertünk meg párommal, nagy segítségünkre voltál olyan dolgokban amikhez mi nem értünk, érthetően elmondtál minden olyat ami számunkra magas volt. Úgy gondoljuk megfelelő szakembert választottunk ügyletünkhöz, és szívesen ajánlunk másnak is.

Üdv:Molnárék (Pér)

Kedves Gábor!
Köszönjük szépen, hogy segítségeddel nagyon gyorsan sikerült eladnunk a szeretett házunkat. Nagyon segítőkész voltál, bármikor hívhattunk, még az eladás után is. Levettél minden terhet a vállunkról, ami nagyon pozitívum. Minden jót kívánunk neked és a kis családodnak is.

Galambos család. (Töltéstava)

Kedves Gábor!

Mivel még nem volt dolgom ingatlaneladással, nagyon féltem az esetleges nehézségektől. Nagyon örülök,hogy Önt választottuk. Minden tekintetben a segítségünkre volt. Nyugodtan bíztam Önre drága Édesanyám lakását, amelytől nagyon nehéz szívvel váltam meg, de ebben is segített, empátiájával, segítőkészségével. Minden terhet le vett a vállunkról, nagy-nagy hozzáértéssel végezte el megbízásunkat. Hálás szívvel gondolok Önre és biztosan ajánlani fogom ismerőseimnek.

Kívánom, hogy nagyon jó egészségben,szeretetben éljen kis családjával! Munkájához további sok sikert kívánok!

Tisztelettel Oláh Ferencné (Győr)

Egyed Gábor részére….

Családommal lakásvásárlást terveztünk – ez miatt kerestünk ingatlanközvetítő társaságokat az interneten. Így ismertük meg Egyed Gábort, az Egyediotthon Ingatlan képviselőjét. Ez a találkozás számunkra igazán jó tapasztalatokat hozott!

Esetünkben az eladó jelenléte nélkül zajlott az ingatlan megmutatása, mert azt teljesen Gáborra bízták. Gáborban tapintatos „eladót” ismertük meg, aki korrekt módon ismerteti az ingatlant, majd minden kérdésre legjobb tudása/ismerete szerint válaszol. Nem sürgetett bennünket, kivárta, hogy meghozzuk a döntést. Mindig rendelkezésre állt, ha szükségünk volt további információkra. És tette ezt többször is.

Az adás-vétel bonyolításában naprakész tájékozottsággal rendelkezett, megfelelő szakembernél előkészítette a hivatalos ügyek intézését, segített a közművek átíratásának folyamatában, ezáltal gyorsan tudtunk haladni, ami nagyon fontos szempont volt számunkra.

Mindannak a személyes tapasztalatnak a birtokában, melyre a közelmúltban szert tehettünk, csak jót tudunk elmondani Egyed Gábor ingatlanközvetítőről és nyugodt lélekkel ajánljuk őt és az ő hirdetéseit minden olyan ember figyelmébe, aki megbízható, odafigyelő, nagyon korrekt módon eljáró ingatlanossal szeretné megoldani élete – valószínűleg – egyik legnagyobb feladatát: az otthona megteremtését/újrateremtését.

Sok sikert a munkájában és a családi életében egyaránt!

Az elégedett Stefanics család! (Győr)

Kedves Gábor!

Nagyon köszönöm,hogy segítségemre voltál a lakásom eladásában. Köszönöm a gyorsaságot a kedvességet a segítőkészséget és legfőképpen azt, hogy az eladás után is fordulhattam, fordulhatok hozzád kérdéseimmel.  Örülök, hogy együtt dolgozhattunk.

Pócsi Andrea (Győr)

Kedves Gábor!

Szeretnénk megköszönni, hogy általad teljesülhetett régi vágyunk, hiszen kisfiunkkal családi házban lakhatunk, melyet rajtad keresztül találtunk és vettünk meg. Lakásunkat gyorsan sikerült eladnod. Köszönjük a teljes körű ügyintézést, és, hogy rugalmasan kezelted, ha kérdésünk, vagy kérésünk volt. Tiszta szívvel ajánlunk mindeninek, aki megbízható, becsületes ingatlanost keres.

Martin, Judit, Szabolcs (Győr)

Kedves, Gábor!

Ezúton is szeretnénk megköszönni neked a segítőkészségedet és kedvességedet, melyet az ingatlanunk eladása során nyújtottál. Köszönjük, hogy mindvégig türelmes voltál és bármilyen kéréssel fordultunk hozzád, szívesen segítettél nekünk és készségesen álltál rendelkezésünkre akár hétköznapról, hétvégéről vagy a nap bármely időszakáról volt is szó. Külön köszönjük az adásvétel során nyújtott teljes körű ügyintézésedet, mely még a közüzemi szolgáltatókhoz benyújtott ügyfélváltozás bejelentők kitöltését is magában foglalta.

Köszönettel: Bors Edina & Fekete Gyula (Győr)

Tisztelt Egyed Gábor Úr!

Ezúton is szeretném megköszönni ingatlanunk eladásában nyújtott segítségét. Köszönjük a hiteles tájékoztatást, a biztatást, a nyugalmat, amit sugárzott felénk. Nagyon rövid idő alatt megtalálta a megfelelő vevőt az ingatlanra, segített az ár kialakításában, képviselte az eladói, vevői érdekeket. Segített a szerződés adminisztrációs teendőiben, a költözés határidejének kialakításában. Korrekt, mindenre kiterjedő teljes körű szolgáltatás, korrekt áron. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, akár eladni, akár venni szeretne ingatlant.

Még egyszer is nagyon köszönöm a közreműködését, további sikereket kívánok.

Üdvözlettel: Fülöp Gyula (Győr)

Kedves Gábor!

Nagyon örülök, hogy téged választottalak, mert azt kaptam, amit szerettem volna: jól mérted fel az ingatlan értékét, tárgyszerű hírdetést jelentettél meg, remekül kezelted az eladó és a vevők igényeit.

Az ingatlant két hét alatt eladtad, zökkenőmentes volt az adásvétel adminisztrációja is. Köszönöm a kiváló, szakértői munkát! További sikereket kívánok.

Mindenkinek, aki az ingatlanát eladni szeretné, csak javasolni tudom az Egyediotthon Ingatlant.

Üdvözöllek: Dr. Hercsel György (Töltéstava)

Kedves Egyed Gábor!

Első lakásunkat vásároltuk rajtad keresztül, megteremtve a lehetőséget a családalapításra. Köszönjük szépen a segítséget és az útmutatást az ingatlanos piac sűrűjében. Az ügymenet gyors, precíz és pontos volt, nagyon szívesen ajánlanánk mások számára is.

Köszönettel: Dorina & Gergő (Győr)

Kedves Gábor!

Először is hadd köszönjem meg, hogy sikerült megszereznem első lakásomat az Ön segítségével.

Nagyon sok lakás, és ingatlanügynök után jutottam el Önhöz, kicsit már megfáradva. A személyes beszélgetésünk után pár órával már kaptam is a nekem megfelelő ingatlanok linkjeit. Az ingatlanok tényleg az általam kitalált kritériumoknak feleltek meg, nem csak pár linket összeszedve.
Köztük volt a megvásárolt lakás is.
Nagyon szépen köszönöm, hogy teljes odaadással, lelkiismeretesen végzi a munkáját, emellett pedig egyéb “baráti” tanácsokkal is ellátott.

Bátran fogom ismerőseimnek ajánlani!

További sok sikert!

Kocsis Gergely (Győr)

Kedves Gábor!

Először is szeretném meg köszönni nektek, hogy valóra váltottátok az álmom és pár nap alatt eladtátok a lakásom.

Én csak is jót mondhatok rólatok, mert mindenben segítettetek. Nem számít, hogy este 9 vagy hétvége ti mindig ott voltatok mellettem és soha nem mondtatok nemet (nem is ismeritek azt a szót). Azt a nyugodalmat és szeretetet amit ti adtatok felém és a vevők felé nem sok ember mondhatja el magáról. A továbbiakban is sok sikert kívánok nektek és örülök, hogy megismertelek benneteket.

Még egyszer köszönök mindent és nyugodt szívvel mondom mindenkinek, hogy milyen becsületes emberek vagytok és forduljanak hozzátok bizalommal.

Köszönöm: Pallagi Gáborné (Győr)

Szia Gábor!

Ezúton is szeretném megköszönni azt a munkát, amit családi házunk eladásakor nyújtottál. Felkészülten, türelmesen közvetítettél eladó és vevő között. Remélni sem mertem, hogy három hét alatt sikerül adás-vételi szerződést kötnünk, melyhez a szükséges iratokat beszerezted, aláírását rugalmasan, a körülményeknek megfelelő (édesanyám tolókocsival közlekedik) helyválasztással oldottad meg.

Gyors ügyintézésedet, nyugtató szavaidat köszönöm.

Endrődi Gáborné (Pér)

Helló!

Az ingatlaniroda munkatársai mindenben segítségemre voltak, az általam eladásra kínált ingatlant a piaci kereslet/kínálat árnak megfelelően “árazták” be (persze az eladói érdekeket is nézve), ezzel gyorsabban (1 hónapon belül) sikerült az ingatlan értékesíteni, mint ahogy reméltem. Nem álltattak, nem hitegettek, tényekkel, ész-érvekkel támasztották alá, hogy az adott ingatlant mennyiért érdemes hirdetni, hogy az el is keljen. Csak komoly érdeklődőknek mutatták be a lakást, nézelődőket nem hoztak. Ingatlanközvetítői jutalékuk Győrben szinte a legalacsonyabb, de ez nem tükrözte az általuk végzett marketing tevékenységet, naprakészséget, folyamatos tájékoztatás, kapcsolattartás minőségét, mivel ezekkel is maximálisan meg voltunk elégedve.

Ajánlom Őket azoknak, akik korrekt, naprakész, készséges és nem utolsó sorban profi ingatlaniroda segítségével szeretnének ingatlan eladni, vagy akár az Ő közvetítésével vásárolni.

Bakos Csabáné (Győr)

Gábor munkájával elégedettek voltunk, az ingatlannal kapcsolatban felkészült volt és megfelelően közvetítette a vevők felé azt. Az ügymenetet teljesen végigkíséri és segíti az adás-vételt. Egyformán képviseli a vevői és az eladói oldalt is.

Ezúton is köszönjük a munkáját!

Csizmazia Viktória (Pér)

Segítőkész, felkészült és rugalmas közvetítő. Külön köszönet, hogy a közvetítő felhívta a figyelmünket a hibákra is, szinte azonnal, illetve fontos még az is, hogy segített a határozatlanságunkon túllépni, szó szerint támogatta a két félt, közvetített kettőnk között a fizetési ütemezésben, feltételekben.

Köszönjük a segítséget.

Kocsisné Gulyás Szilvia (Győrszentiván)

Kedves Gábor!

A munkádról és a személyedről nagyon jó véleménnyel tudok beszélni. Mivel a ház eladása az egész családunkat megviselte, hisz itt nőttek fel a gyerekeink, nagyon nehéz szívvel válunk meg tőle. Azért is kértünk fel, mert egyikünk sem érzett magában annyi erőt, hogy mi ezt igazán eladás szempontjából kínáljuk. Véleményem szerint ,nagyon felkészülten és az érdeklődők igényeinek megfelelően referáltad az ingatlant. Nem véletlen, hogy ilyen gyorsan eladásra került, hisz a jó kommunikációs készségednek köszönhetően, komoly és megbízható vásárlókkal sikerült üzletet kötnünk.

Mi jó szívvel fogunk téged és a cégedet ajánlani.

Üdv: Sörös Rita (Győrszentiván)

Kedves Gábor!

Köszönettel tartozunk Önnek, hogy közreműködésével gyorsan, számunkra megfelelő áron tudtuk eladni ingatlanunkat, ezáltal lehetővé vált egy kényelmesebb élet elkezdése! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy vegye igénybe szakértelmét, és helyezze az Ön kezébe egy ingatlan eladás terheit. Számunkra megkönnyítette ezt a folyamatot, és kisbabával ennél többet nem is kérhettünk volna!

Köszönettel, további hatékony és sikeres munkát kívánva: Juhász család

Kedves Gábor!

Szeretnénk megköszönni a lelkiismeretes, pontos és megbízható munkádat.

Sok ezer kilométer távolságból, az érvényes törvények ismerete nélkül az ingatlan eladás nem egyszerű feladat, de a Te segítségeddel ez csak egy gyerekjáték lett. Mindig naprakész, tájékoztatást kaptunk az aktuális helyzetről. Megtaláltad a megfelelő érdeklődőt és a lebonyolítás is számunkra teljesen probléma mentes volt.

Ha még egyszer ingatlaneladási gondolataink lennének a jövőben, nem kételkednénk,hogy hova forduljunk.

Üdvözlettel: Gertrúd és Szilárd (Győr)

Kedves Egyed Gábor Úr!

Ezúton is szeretném ismételten megköszönni a segítségét, kedvességét és mindent, amit értem tett. Igazából most kezdem felfogni, hogy amit megálmodtam és szerettem volna, megvalósítani az az Ön segítségével valóra válik. Amikor néhány héttel ezelőtt véletlenül Önnel hozott össze a sors telefonon, még nem is gondoltam, hogy milyen nagy fába vágom a fejszémet. Egy hirdetésre telefonáltam és akkor felajánlotta, hogy találkozzunk személyesen, és soron kívül, szombati napon fogadott az irodájukban. Hihetetlen gyorsasággal találta meg nekem, egy hét alatt azt a lakást, amit szerettem volna. Igazából két hét állt rendelkezésemre, hogy adás-vételi szerződést kössek.

Kormánytisztviselő vagyok, aki mindig is törekedett arra, hogy a munkáját a lehető legjobban végezze. Nagy örömmel tölt el, hogy találkozom olyan emberekkel akik szintén mindent megtesznek annak érdekében, hogy az üzleti partnerük elégedett legyen. A korrekt, pontos ügyintézése, ahogy szívvel-lélekkel dolgozik, irodájuk megbízhatósága tiszteletet és köszönetet érdemel.

Legyen mindig ilyen kedves és szolgálatkész.

Üdvözlettel: Gyimes Márta (Győr)