Lakás Eladó Győr Nádorvárosban. Az ingatlan a Török István utcában található egy szigetelt házban. Olvass tovább és ismerd meg a többi részletet is….

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

Lakás eladó Győr Nádorvárosban

  • Az ingatlan ára: 22,2 MFt.

  • Hasznos alapterület: 53 m²

  • Szobák száma: 3 db

  • Emelet: magasföldszint

  • Falazat anyaga: panel

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Eladó Lakás Győr Nádorvárosban

Ez a 2 szoba hallos panellakás a Török István utcában található. Ezen a kedvelt környéken megtalálható minden, ami a mindennapokhoz szükséges. Több bevásárló központ, orvosi rendelők, szabadidő parkok, iskolák… stb.

A lakás egy szigetelt és fűtéskorszerűsített ház első lakószintén (magasföldszinten) található. Az ingatlan korábban már átesett egy felújításon, ami során a tapéta helyett, glettelt és festett falfelületek kerültek kialakításra.

Az elektromos rendszer korszerűsítve lett. A fürdő teljesen megújult. A burkolatok cseréje megtörtént. Az ablakok már korszerű műanyag nyílászárókra lettek kicserélve és redőnnyel ellátva.

A lakás fűtése egyedi mérésű távhő, aminek köszönhetően a hideg téli napokon is alacsonyan tartható a havi rezsiköltség. A házban kialakított közös tárolókban megoldható a családi kerékpárok elhelyezése.

Összegezve

Ez az eladó lakás Győr közkedvelt részén található. Közel a belvároshoz, de mégis csendes nyugodt környéken. 1-2 perc sétával elérhető közelségben minden, ami a hétköznapi élethez szükséges. Korszerűsíteni már nem kell a lakást, esetleg saját ízlés szerint alakítani, így nem kell milliókat költeni a lakásra, akár egyből költözhet. A rezsi alacsonyan tartható, így mindig marad másra is a havi keretből.

Ha érdekel az ingatlan, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz!

Üdv.
Egyed Gábor
Független Ingatlanközvetítő
+36703253633

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633