Eladó ház Gönyű település csendes utcájában! Az ingatlan jó választás lehet azoknak akik kisebb költségvetésből szeretnék megoldani az otthonteremtést. Nézd meg a részleteket …

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

Eladó Ház Gönyűn

  • Az ingatlan ára: 18,9 MFt.

  • Hasznos alapterület: 76 m²

  • Szobák száma: 3 db

  • Telek terület: 2142 m²

  • Falazat anyaga: Tégla és vályogtégla

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Eladó Ház Gönyű

Az ingatlan a település egyik csendes, aszfaltburkolattal ellátott mellékutcájában található. A házon kívül 2 melléképület található a telken, aminek a mérete 2142m2.

Az ingatlan elrendezése alapján 3 szobás kivitelű, de további bővítésre is van lehetőség. Állapota alapján egy jelenleg költözhető ingatlan, de igény szerint modernizálni szükséges.

A téli napok melegét egy radiátoros gáz-cirkó rendszer biztosítja, de alternatívaként egy vegyes tüzelésű kazánnal is felfűthető a ház.

Az ingatlan falazatai vályogtégla és tégla kivitelűek. A tető cserép fedésű.

CSOK és FALUSI CSOK igénylésére nem alkalmas!

Azoknak ajánlom ezt a házat, akik kisebb költségvetésből szeretnék megoldani a ház vásárlást, de közben fontos Győr közelsége.

Ha érdekel a ház, akkor hívj mielőbb, mert könnyen lemaradhatsz…

Üdv.
Egyed Gábor
Független Ingatlanközvetítő
+36703253633

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633