Eladó Mezőörsi ház. Az ingatlan jelenleg kettő szobás, de egy felújítás során kialakítható a nappali és 3 szobás elrendezés is. Olvass tovább a részletekért…

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

  • Az ingatlan ára: … MFt.

  • Hasznos alapterület: 73 m²

  • Szobák száma: 2-4 db

  • Telek terület: 1912 m²

  • Falazat anyaga: tégla

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Eladó Mezőörsi Ház

Az ingatlan a településen a Petőfi utcában található.  A ház aszfalt úton megközelíthető. A község infrastrukturálisan fejlett, minden megtalálható, ami a kényelmes hétköznapokhoz szükséges.

Ez a tégla falazatú ház egy 1912 nm-es telken helyezkedik el. A lakóépületen túl további melléképületek is találhatóak, amik sokrétűen hasznosíthatók.

A ház hasznos alapterülete 73 nm. Állapotát tekintve felújítást igényel, de az elektromos hálózat vezetékeit, már mai kornak megfelelő réz vezetékekre cserélték.

Jelenlegi kialakítása 2 szobás kivitelű, de egy felújítással egybekötött átalakítást követően akár nappali és 3 szoba is kialakítható az ingatlanban. (a rajzon látható…)

A lakótér fűtését jelenleg kiskályhával oldották meg, így a fűtés modernizálását már az új tulajdonosnak kell majd megoldania.

Amennyiben érdekel ez az ingatlan, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz.

Üdv.
Egyed Gábor
Független Ingatlanközvetítő

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633