3 szobás családi ház eladó Mezőörsön. Az ingatlan  egy felújítást követően költözhető. Ideális otthona lehet egy nagyobb családnak is. A településen a FALUSI CSOK elérhető. Olvass tovább és ismerd meg a részleteket…

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

Eladó családi ház Mezőörs fő utcáján

  • Az ingatlan ára: …… MFt.

  • Hasznos alapterület: 90 m²

  • Szobák száma: Nappali+3 db

  • Telek terület: 1241 m²

  • Falazat anyaga: Vegyes falazatú

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

3 szobás családi ház eladó Mezőörsön.

Az ingatlan a település egyik csendes mellékutcájában található. A ház aszfaltozott úton megközelíthető! A falu infrastrukturálisan fejlett. Minden megtalálható, ami a kényelmes hétköznapokhoz szükséges.

A telek jól kezelhető méretű. A közművek mindegyike bekötésre került. A lakóházon kívül több melléképület is található a telken, amelyek sokrétűen hasznosíthatóak.

Az ingatlan elrendezését tekintve megfelelő lehet egy nagyobb családnak is, mivel egy nappalin túl 3 hálószoba is található.

A fotókon jól látható, hogy a ház felújítást igényel, de mivel az ingatlan szerkezete jó, így érdemes kialakítani egy új otthont.

A külső nyílászárók egy része már hőszigetelt üvegezésű, de vannak még régi ablakok is. A lakásban a korábbi hajópadló burkolatok helyett, már betonozott aljzat található és a falakról is leverésre került a laza vakolat. A felújítás további feladatai már az új tulajdonosra várnak.

A lakás fűtését gáz-cirkó rendszer biztosítja radiátoros hőleadással, de vegyestüzelésű kazánról is biztosítható a téli napok melege.

A falakat tégla és vályogtégla vegyesen falazott szerkezete biztosítja. Képen is jól látható VÁLTOTT SOROS falazás történt, ami erős szerkezetet biztosít! Hiszen itt nem a vályogfal van téglával megerősítve, hanem téglafalakban helyezkednek el vályogtégla sorok!

Amennyiben érdekel az ingatlan, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz.

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633