Eladó a képen látható családi ház Mezőörs egyik csendes utcájában. Az ingatlan megfelelő lehet azoknak a családosoknak, vagy családot tervezőknek, akik a Falusi CSOK támogatását is igénybe vennék. Ismerd meg az ingatlant…. Olvass tovább!

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

  • Az ingatlan ára: 14,5 MFt.

  • Hasznos alapterület: 100m2 (+14m2 terasz; + 25m2pince)

  • Szobák száma: Nappali + 3 szoba kialakítható

  • Telek terület: 1384 m2
  • Falazat anyaga: Tégla

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Mezőörsön eladó egy családi ház!

Az ingatlan a település egy csendes utcájában helyezkedik el. Megközelítése aszfaltozott úton lehetséges. A település infrastrukturálisan fejlett. A településen a Falusi CSOK felhasználható!

Ez a nettó 100m2-es ház egy rendezett, 1384 m2-es telken található! A telek körbekerített és a közművek mindegyike be van kötve a házba. A lakóépületen túl további melléképületek találhatóak, amiket sokrétűen hasznosíthat a következő tulajdonos.

Az ingatlan a 70-es években épült, tégla falazattal, betongerendás, koszorús hőszigetelt födémmel, betonozott aljzattal. A ház alatt egy 25m2-es pince található, ami sokrétűen hasznosítható.

A lakás állapota lakható, de nem modernizált! Történtek felújítások… Részben cserélték az ablakokat mai kornak megfelelő új nyílászárókra, melyek redőnnyel szereltek. Lecserélték a radiátorokat, jó hőleadású radiátorokra.

A fűtést egy gáz-cirkó kazán és alternatívaként egy vegyes-tüzelésű kazán tudja biztosítani a téli hideg hónapokban.

Elrendezését tekintve jelenleg egy 2 hálószobás lakásról beszélhetünk, de az esetleges felújítás során egy kisebb átalakítással kialakítható nappali+ 3 szoba elrendezésű családi ház is. Így pedig ideális lehet egy nagyobb család számára is.  Falusi CSOK lehetséges!

A ház elhelyezkedése, méretei és lehetőségei alapján jó vétel lehet azoknak, akik kisebb költségvetésből szeretnék megoldani az otthonteremtést!

Ha érdekes lehet ez az ingatlan, akkor keress mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz!

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633