Azonnal költözhető családi ház eladó Mezőörsön! Az ingatlan nappali + 3 szoba kialakítású, így egy nagyobb családnak is ideális otthona lehet. A házhoz tartozik még egy garázs, egy pince és további melléképületek. Nézd meg a részleteket…

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

Költözhető családi ház eladó

  • Az ingatlan ára: 21.5 MFt.

  • Hasznos alapterület: 100 m²

  • Szobák száma: 4 db

  • Telek terület: 1090 m²

  • Falazat anyaga: tégla

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Költözhető Családi Ház Eladó Mezőörsön!

Az ingatlan a falu fő utcáján található. A település infrastrukturálisan fejlett… Iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, boltok… Minden megtalálható, ami a kényelmes hétköznapokhoz szükséges.

A ház egy 1090 nm-es telken található. A lakóépületen túl melléképületek, plusz egy 25nm garázs és egy 13nm-es pince is található. Az ingatlan összközműves.

Elosztását tekintve nappali+ 3 szoba kialakítású családi házról beszélhetünk. Tágas szobák, alakítható elrendezés!

A lakás jó állapotú, akár egy festést követően költözhető, de nem modernizált kivitelű. Az elektromos rendszer már korszerű réz vezetékelésű, így azt már nem kell felújítani az új tulajdonosnak.

A téli napok melegét egy zárt égésterű gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással, de mivel több kéménye is van a háznak, így akár kandalló vagy cserépkályha is beépíthető.

A településen a FALUSI CSOK elérhető!

Ingatlanközvetítőként tudom, hogy a ház nagyon jó paraméterekkel rendelkezik. A térségben eladó ingatlanok elég sokrétűek, de amikor egy ilyen ház kerül a piacra, akkor sokaknak felkelti az érdeklődését. Ez érthető is, mivel a méretei, az elosztása (alakíthatósága) előny egy nagyobb családnak számára is. Ráadásul egy festést követően költözhető, így azoknak is jó lehet, akik majd csak később tudják modernizálni a lakást!  Plusz a telek kezelhető méretű!

Ha érdekel az ingatlan, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz.

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633