Eladó egy 2-3 szobás családi ház Mezőörsön! Az ingatlan jó alternatíva lehet fiataloknak, akik kertes házban szeretnék felnevelni a gyermekeiket. Nézd meg a részleteket…

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

Családi Ház Mezőörsön utcafront
  • Az ingatlan ára: xxx MFt.

  • Hasznos alapterület: 61. m²

  • Szobák száma: 2-3 db

  • Telek terület: 1357 m²

  • Falazat anyaga: Tégla

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Mezőörsön eladó egy 2-3 szobás kis családi ház!

Az ingatlan a településen a Petőfi utcában található. A ház aszfalt úton megközelíthető. A település infrastrukturálisan fejlett. Minden megtalálható a hétköznapi élethez. Gimnázium, általános iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő és boltok… stb. Győr városa 20 percen belül autóval, vagy busszal is elérhető.

Ez a tégla falazatú ház a 60-as évek elején épült. Az ingatlan egy 1357 nm-es telken található. A közművek a gáz kivételével megtalálhatóak a telken és a házban is. A gázcsonk a telek előtt található!

A telken a lakóépületen túl 2 melléképület található, melyek a térképkivonaton is szerepelnek. Így az ingatlan-nyilvántartásban rendezett az ingatlan helyzete.

A ház 61 nm-es. Jelenlegi kialakítása alapján nappali (hall) és egy hálószoba kivitelű, de egy kisebb átalakítást követően kialakítható a nappali és 2 hálószoba elrendezésű ingatlan, ami a kis alapterülethez képest egy nagyon jó lehetőséget kínál az új tulajdonosoknak. (A rajzokon látható.)

A lakás állapota átlagos, lakható, de nem modernizált. Ez már az új tulajdonos feladata lesz. A fűtést jelenleg kiskályhák biztosítják, a melegvizet villanybojler adja.

Normál CSOK nem működik az ingatlanra! A településen a FALUSI CSOK elérhető.

Ha érdekel ez az ügyes kis téglaház, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz.

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633