Eladó 2 szobás panellakás Győrben! A lakás jó állapotú és azonnal költözhető. Ügyes lakás jó környéken! Nézd meg a részleteket és hívj mielőbb mert erről le fogsz maradni!

  • Az ingatlan ára: 31,5 MFt.

  • Hasznos alapterület: 53 m²

  • Szobák száma: 2 db

  • Közös ktg: 12.350 Ft.

  • Falazat anyaga: panel

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Eladó 2 szobás panellakás Győrben.

Az ingatlan Nádorváros és Adyváros peremén található a Szigethy Attila úton a CBA közelében. A környéken 1-2 percre minden megtalálható, ami a kényelmes hétköznapokhoz szükséges. A tömegközlekedés kiépült. A parkolás a ház mögött mindig megoldható.

A lakás egy 10 emeletes tömbben található az 5. emeleten. A lépcsőház csendes és rendezett.

Az ingatlan elosztását tekintve 2 szoba hall kivitelű, így kényelmesen elfér egy család is a lakásban. Tájolása alapján a nagyobbik szobát/nappalit főként délelőtt éri a napfény, a szobát és a konyhát pedig délután, ezáltal mindig világos a lakás.

Állapotát tekintve egy jó állapotú lakásról beszélünk, ami egy festést és némi saját ízlés szerinti alakítást követően azonnal költözhető is. A bejárati ajtó újszerű, az ablakok már műanyagok, amik redőnnyel és szúnyoghálóval kerültek felszerelésre.

A téli napok melegét kényelmes távfűtés biztosítja, amelynek a költsége még a leghidegebb hónapban sem lépte túl a 15.000 forintot.

Az elektromos ellátást 1x16A biztosítja. A lakásban elektromos vezetékek egy része már cserélt. A házban pedig már felújított az elektromos alapvezeték.

Amennyiben érdekel ez az ingatlan, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz.

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633