Enesén eladó egy 3 szobás családi ház és egy hozzá tartozó különálló lakrész. Az ingatlan megfelelő választás lehet családosoknak, vagy családot tervezőknek. A külön lakrész pedig akár fedezheti a hitel költségeit. Olvasd el a cikket és ha érdekes az ingatlan akkor keress mielőbb mert erről könnyen lemaradhatsz….

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

Eladó Családi Ház Enese utcafront

  • Az ingatlan ára: ELADVA

  • Hasznos alapterület: 73 nm + 20 nm pince; 33 nm külön lakórész

  • Szobák száma: 3 db + külön lakrész

  • Telek terület: 757 nm

  • Falazat anyaga: tégla

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Eladó Családi Ház Enesén

Az ingatlan Enesén a Bartók utcában található. Könnyen megközelíthető, csendes és rendezett környéken. A ház összközműves a telek, kezelhető méretű. Az ingatlan 1981-ben épült, stabil kő lábazatra tégla szerkezettel és betongerendás födémmel.

A lakásban (73nm) 3 szoba található így egy nagyobb családnak is megfelelő otthona lehet. Ráadásként egy különálló modern kialakítású lakrész (33nm) is található a ház mögött, ami sokrétűen hasznosítható. Jelenleg kiadó ingatlanként hoz plusz bevételt a családnak.

A ház fűtését egy gáz-cirkó rendszer biztosítja, de alternatívaként a ház alatti 20nm-es pincében található, újszerű állapotú vegyes-tüzelésű kazánnal is felfűthető a radiátoros hőleadású fűtésrendszer. A különálló jól szigetelt lakrész egy cserépkályhával fűthető.

A telken található még további melléképület is ami tárolásra és garázsként is használható.

A ház állapotát tekintve átlagos kivitelű, egy festést követően költözhető, de még nem korszerűsített. A különálló lakrész újszerű kivitelű.

Amennyiben érdekel ez a ingatlan, úgy hívj mielőbb, mert könnyen lemaradhatsz!

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633