Enesén eladó egy 3 szobás családi ház és egy hozzá tartozó különálló lakrész. Az ingatlan megfelelő választás lehet családosoknak, vagy családot tervezőknek. A külön lakrész pedig akár fedezheti a hitel költségeit. Olvasd el a cikket és ha érdekes az ingatlan akkor keress mielőbb mert erről könnyen lemaradhatsz….

ELADVA

Ez már elkelt! Érdekelnek további ingatlanok is? KLIKK IDE a további ingatlan ajánlatokért!

  • Az ingatlan ára: ELADVA

  • Hasznos alapterület: 73 nm + 20 nm pince; 33 nm külön lakórész

  • Szobák száma: 3 db + külön lakrész

  • Telek terület: 757 nm

  • Falazat anyaga: tégla

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Az ingatlan Enesén a Bartók utcában található. Könnyen megközelíthető, csendes és rendezett környéken. A ház összközműves a telek, kezelhető méretű. Az ingatlan 1981-ben épült, stabil kő lábazatra tégla szerkezettel és betongerendás födémmel.

A lakásban (73nm) 3 szoba található így egy nagyobb családnak is megfelelő otthona lehet. Ráadásként egy különálló modern kialakítású lakrész (33nm) is található a ház mögött, ami sokrétűen hasznosítható. Jelenleg kiadó ingatlanként hoz plusz bevételt a családnak.

A ház fűtését egy gáz-cirkó rendszer biztosítja, de alternatívaként a ház alatti 20nm-es pincében található, újszerű állapotú vegyes-tüzelésű kazánnal is felfűthető a radiátoros hőleadású fűtésrendszer. A különálló jól szigetelt lakrész egy cserépkályhával fűthető.

A telken található még további melléképület is ami tárolásra és garázsként is használható.

A ház állapotát tekintve átlagos kivitelű, egy festést követően költözhető, de még nem korszerűsített. A különálló lakrész újszerű kivitelű.

Amennyiben érdekel ez a ingatlan, úgy hívj mielőbb, mert könnyen lemaradhatsz!

Üdv.
Egyed Gábor
+36703253633

Inkább másik ingatlant néznél meg? KLIKK IDE a további ingatlan ajánlatokért!