Eladó Családi Ház Kajárpéc településen. Az ingatlan remek lehetőség azoknak, akik olcsón keresnek olyan házat, amit felújítanának. Ebből a házból egy felújítás során egy nappali + 3 szobás otthont lehet kialakítani. Ha érdekelnek a részletek… Olvass tovább!

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

  • Az ingatlan ára:  ELADVA!

  • Hasznos alapterület: 64 m²

  • Szobák száma: 3 (4) db

  • Telek terület: 1029 m²

  • Falazat anyaga: Tégla

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Eladó Családi Ház Kajárpéc!

A település a Győri járásba tartozik. A falu infrastrukturálisan fejlett, minden megtalálható, ami a kényelmes hétköznapokhoz szükséges, a falukép rendezett… Az ingatlan a Teleki utcában található.

A ház egy 1029 nm-e körbekerített telken helyezkedik el. A lakóépületen túl, több melléképület és egy ásott kút is található. A teleken és a házban is megtalálhatóak a közművek a gáz kivételével.

A ház az 1960-as évek végén épült az akkor használatos építési technológiákkal. Tégla falazatok, fafödém vakolt stukatúr borítással, fa tetőszerkezet, cserép fedés…

Állapotát tekintve az ingatlan felújítást igényel. Az épületen találhatóak repedések, de ezek nem befolyásolják az ingatlan állékonyságát. Ezt statikai vizsgálat és a statikus által kiállított véleményezés is alátámasztja

Az ingatlan elosztása, jelenleg 2 hálószoba és egy előszoba elrendezésű, de…. Egy felújítás során kialakítható egy nappali + 3 hálószobás  családi otthon is. (Ilyen is lehet Alaprajz!)

A ház fűtését egy vegyes tüzelésű központi kazán biztosítja, radiátoros hőleadással. Az elektromos Rendszer 3x15A betáplálású. Továbbá vezérelt (éjszakai) áram is található!

Összegezve: Egy felújításra váró ingatlan, amiből kialakítható egy nappali+3 szobás modern otthon. Egy kezelhető méretű telken, ahol a melléképületeket is ügyesen lehet hasznosítani. Az ingatlan jogi helyzete rendezett!

Ha érdekel ez a Kajárpécen eladó családi ház, akkor hívj és egyeztetünk…

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633