Mezőörsön eladó családi ház! Az ingatlan jó választás lehet azoknak a családosoknak, vagy családot tervezőknek akik a Falusi CSOK támogatási rendszerében szeretnének ingatlant vásárolni. Olvasd tovább a részletekért…

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

  • Az ingatlan ára: ELADVA

  • Hasznos alapterület: 123 nm

  • Szobák száma: Nappali + 3 db

  • Telek terület: 4350 nm

  • Falazat anyaga: Tégla

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Mezőörsön eladó családi ház. Falusi CSOK!

A település központjában eladó ez a nappali+3 szobás, 123 m2 nagyságú családi ház. Az ingatlanhoz tartozó kert, művelésre alkalmas. A ház összközműves.

A lakóépületen túl több melléképület is található, amit sokrétűen hasznosíthat az új tulajdonos.

Az ingatlan a 70 évek közepén épült tégla szerkezettel és beton gerendás födémmel. Kialakítását tekintve 3 szobás házról beszélhetünk, de egy kisebb átalakítást követően modernizálható és egy nappali+3 szobás ház alakítható ki. (lásd az alaprajzon)

Jelenlegi állapota alapján egy festést követően költözhető a lakás, de az ingatlan nincs modernizálva. A külső nyílászárók cseréje részben megtörtént.

Az ingatlan fűtését egy radiátoros hőleadású fűtésrendszer biztosítja, amit gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánról is lehet működtetni.

Ingatlanközvetítőként azoknak ajánlom ezt a házat, akik családosok vagy családot tervezők, akik egy panellakás árából szeretnék megoldani az otthon megteremtését és nem félnek egy kis felújítástól!

Ha érdekes lehet az ingatlan, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz.

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633