Tápszentmiklóson eladó családi ház! FALUSI CSOK lehetséges, így ideális választás lehet azoknak, akik kisebb költségvetésből szeretnék megoldani az otthonteremtést. Olvass tovább a részletekért….

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

  • Az ingatlan ára: ELADVA

  • Hasznos alapterület: 58 nm

  • Szobák száma: 2 db (3 db)

  • Telek terület: 1984 nm

  • Falazat anyaga: Tégla

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Elhelyezkedés:

Az ingatlan Tápszentmiklóson a Rákóczi utcában található! A település infrastrukturálisan fejlett. Iskola, óvoda, bolt, posta… található a településen. A ház megközelítése aszfaltos úton lehetséges. Tömegközlekedés jól kiépült.

Telek:

Az épület egy 1984 nm-es telken helyezkedik el így a lakás beépíthetőség miatt akár tovább bővíthető. A közművek közül miden elérhető, de a gáz bevezetése az új tulajdonosra vár. A házon kívül még egy kis pince és egy melléképület is található a telken.

Kialakítás és állapot:

A tégla falazatú ház hasznos alapterülete 58 nm. Kialakítását tekintve 2 szobás kialakítású. Kisebb alakítással egy 3 szobás elrendezés is lehetséges. A fűtés cserépkályhával biztosított, de a gáz bevezetésével modern fűtés is kialakítható.

Az ingatlan állapotát tekintve kisebb felújítás után lakható, de igény szerint modernizálni is lehetséges.

FALUSI CSOK lehetséges!

Ha érdekes lehet ez a ház, akkor hívj mielőbb, mert könnyen lemaradhatsz róla!

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633