Eladó Lakás Nádorváros központi részén. Az ingatlan 2 szobás, gyorsan költözhető, tehermentes! A további részletekért görgess lejjebb és hívj ha kérdésed lennel….  

  • Az ingatlan ára: 36,7 MFt.

  • Hasznos alapterület: 56 m²

  • Szobák száma: 2 db

  • Lift: nincs

  • Falazat anyaga: tégla (középblokk)

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Eladó Lakás Nádorváros!

Győr-Nádorvárosban eladó a képeken látható 2 szobás (56nm) téglalakás. Az ingatlan a Bartók Béla utcában található, egy belső útról megközelíthető tömbsorban. A lépcsőház csak 12 lakásos, így aki ide költözik… nyugodt csendes hétköznapokra számíthat.

A környék kedvelt, mivel 1-2 percen belül, minden megtalálható, ami a kényelmes hétköznapokhoz szükséges!

Az ingatlan állapotát tekintve, egy karbantartott, de nem modernizált lakásról beszélhetünk, ezért akár azonnal költözhető. A téli napokon melegét a már jól bevált és kényelmes távfűtés biztosítja. A használati melegvizet egy gáz üzemű vízmelegítő biztosítja. Az ablakok műanyag kivitelűek és redőnnyel szereltek.

2 nagy szobát találhatunk, így akár 3-4 tagú család is könnyen elférhet. A lakáshoz tartozik egy 3,5nm-es tároló is ahol ügyesen megoldható a kerékpárok tárolása is.

A ingatlan tehermentes, gyorsan költözhető! Amennyiben érdekel ez a lakás, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz.

Üdv.
Egyed Gábor
Független Ingatlanközvetítő

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633