Ház Eladó Mezőörsön a Petőfi utcában. Az ingatlan 2 szobás kivitelű. Azonnal költözhető, de nem felújított. A fűtést jó állapotú konvektorok és egy kályha biztosítja…

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

  • Az ingatlan ára: … MFt.

  • Hasznos alapterület: 69 m²

  • Szobák száma: 2 db

  • Telek terület: 1385 m²

  • Falazat anyaga: vegyes

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Ház Eladó Mezőörsön a Petőfi utcában.

Az ingatlan rendezett, lakhatásra alkalmas. A beköltözés azonnal megoldható.

A ház a település egyik csendes utcájában található. Megközelítése aszfaltozott úton lehetséges. A falu infrastrukturálisan fejlett. Minden megtalálható, ami a kényelmes hétköznapokhoz szükséges. A környező városok… Győr, Pannonhalma és Kisbér számos munkalehetőséget kínál az itt élőknek.

Az ingatlan egy 1385nm-es, körbekerített telken található. A lakóépületen túl, sokrétűen hasznosítható melléképületek, pince és egy nyári konyha/szoba is található. Az összes közmű bekötött.

A ház vegyes falazatú. Vályog és tégla falakból áll a szerkezete. A fafödém vakolt stukatúr borítást kapott. A tető hagyományosan ácsolt fa szerkezetű és cserép borítású.

A nyílászárók között találunk műanyag kivitelűt, de a többsége fa szerkezetű. Több ablakban már hőszigetelt üvegezés található.

Az elektromos rendszer 3×25 A betáplálású. A házban a vezetékek, csak kis mértékben korszerűek.

A lakás fűtését gáz konvektorok és egy kiskályha biztosítja. A konvektorok jó állapotúak, karbantartottak.

A településen a FALUSI CSOK elérhető.

Amennyiben érdekes lehet ez a családi ház, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz.

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633