Ház Eladó Táp településen. Az ingatlan egy saroktelken található a Győri úton. A lakás 3 szobás kivitelű így egy nagyobb családnak is megfelelő lehet. Nézd meg a részleteket.

  • Az ingatlan ára: 26 MFt.

  • Hasznos alapterület: 92 m²

  • Szobák száma: 3 db

  • Telek terület: 1348 m²

  • Falazat anyaga: tégla

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Ház Eladó Táp Településen!

Az ingatlan a faluban a Győri utcában található, így könnyen megközelíthető! A település infrastrukturálisan fejlett, ezáltal minden megtalálható a kényelmes hétköznapokhoz.

Az ingatlan egy saroktelek, aminek a mérete 1348nm. A közművek közül… víz, gáz, áram, csatorna mind megtalálható a telken és a házban is.

A lakóépületen túl nyári konyha (17nm), garázs (17nm), pince és további jól hasznosítható melléképületek is találhatóak a telken.

A ház kialakítását és elrendezését tekintve egy 3 szobás „Kádár kocka”. Jelenlegi állapota felújítást igényel, így saját elképzelések alapján újíthatja, modernizálhatja az új tulajdonos.

A fűtést gáz-konvektorok biztosítják, de bizonyára ezt is egy korszerű fűtésrendszer fogja majd leváltani. A ház 3X16A elektromos rendszerrel rendelkezik.

Ha jó áron szeretnél olyan ingatlant vásárolni, amiben egy nagyobb család is elfér! Ha a felújításban te is a kínálkozó lehetőséget látod, akkor hívj mielőbb, mert erről a házról könnyen lemaradhatsz!

FALUSI CSOK elérhető a településen!

Üdv.
Egyed Gábor
Független Ingatlanközvetítő

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633