Eladó a képen látható családi ház Mezőörs főutcáján. A településen a FALUSI CSOK felhasználható! Ha több infó is érdekel akkor mindenképpen, akkor olvass tovább…

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

  • Az ingatlan ára: ELADVA

  • Hasznos alapterület: 113 m²

  • Szobák száma: 4 db

  • Telek terület: 3245 m²

  • Falazat anyaga: Tégla

  • Érdeklődni: +36/70 325-3633

Eladó a képen látható családi ház. Az ingatlan a település főutcáján helyezkedik el, így könnyen megközelíthető. A település infrastrukturálisan fejlett. A hétköznapi élethez megszokott közintézmények, iskolák, és boltok mind megtalálhatóak a faluban. Mezőörs 25 percre van Győrtől, így a város is gyorsan elérhető.

A telken a lakóépületen túl további melléképületek és pince is található. Garázs is könnyen kialakítható a meglévő épületekből.

A ház a 60-as évek végén épült, de a 70-es években tovább bővítették, így értre el mai formáját. A falazat tégla kivitelű. A födémek fagerendás és betongerendás rendszerűek. A tető cserepezett.

A lakás állapotát tekintve egy festést követően akár költözhető, de nem modernizált. Elrendezése alapján 3 szobás, de egy kisebb átalakítást követően, akár Nappali Amerikai-konyha plusz 3 hálószobás lakása lehet az új tulajdonosnak.

A fűtést egy vegyestüzelésű kazán biztosítja, radiátoros hőleadással. Alternatívaként pedig cserépkályha ad meleget.

FALUSI CSOK igényelhető a házra.

Ha téged is érdekelhet ez a ház, akkor hívj mielőbb, mert ezt sajnálni fogod, ha lemaradsz róla.

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633