Tápszentmiklós, Eladó Ház! 3-4 szobás családi ház, ami egy nagyobb család számára is ideális otthon lehet. A FALUSI-CSOK elérhető a településen, így könnyebben modernizálható az ingatlan. A részletekért olvass tovább…

Ez már elkelt! KLIKK IDE további ingatlan ajánlatokért!

  • Az ingatlan ára: … MFt.

  • Hasznos alapterület: 95 m²

  • Szobák száma: 3-4 db

Eladó ház Tápszentmiklós

Az ingatlan a Kossuth utcában található. Csendes környék. A település infrastrukturálisan fejlett. Minden megtalálható a községben, ami a kényelmes hétköznapokhoz szükséges.

A telken (2143 m²) a lakóépületen túl 2 garázs (13m² és 14m²) és további hasznosítható melléképületek találhatóak. A ház környezete rendezett. Minden közmű megtalálható.

Az ingatlan állapotát tekintve egy festést követően költözhető. Rendezett, megóvott lakás. De a fürdő kivételével nem történt korszerűsítés.

Jelenleg 2-3 szobás kivitelű a lakás, de egy korszerűsítéssel egybekötött átalakítás során nappali és további három szoba is kialakítható. (A rajzon mutatom.) Így akár egy nagyobb családnak is ideális otthona lehet.

A téli napok melegét cserépkályhák biztosítják, de ha komfortosabb fűtést szeretnél, akkor van lehetőség modernebb fűtésre kialakítására is.

A településen a FALUSI CSOK támogatási rendszere elérhető, így akár a modernizálás is könnyebben megoldható!  Az ügyintézésben tudunk segíteni!

Amennyiben érdekel ez a Tápszentmiklósi Családi ház, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz.

Üdv.
Független Ingatlanközvetítő

Mutasd meg az ismerőseidnek! Facebook Megosztás!

Hitel, CSOK, Falusi CSOK, Babaváró …

Teljes körű, bankfüggetlen ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket az ingatlan vételárának kifizetéséhez szükséges banki ügyvitelnél. Mi elintézzük neked! Legyen szó hitelről, CSOK, Falusi CSOK, vagy babaváró támogatásról! Mindez Ingyen! Hívj bizalommal és menj biztosra hitelügyeidnél!  +36 70/325-3633